4 entry daha
  • yine erkeklerin ilişkiden seks beklentisini suç gibi yansıtan bir ablanın tespiti.

    bunlara göre erkeğin ilişkiden hiçbir şey talep etme hakkı yok. kadın ne kadar, nerede, ne zaman isterse o kadar ilişki olacak. erkek kuzu gibi kadının gönlünün olmasına göre hareket edecek. neden? çünkü onların kukuları var ve altından olduğu için değerli.

    artık kendilerini o kadar karar verici bir pozisyonda görüyorlar ki erkeğin seks olmadığı zaman sessizce ve zarar vermeden ilişkiyi sonlandırmasına bile tahammül edemiyorlar.

    bir kadınla erkek cinsel ilişki temelinde bir araya gelir. bir kadın bir erkekle seks yapmıyorsa (ya da en azından fiziksel yakınlığı yoksa) ama flört ettiğini iddia ediyorsa yalancıdır. seks olmayan romantik ilişki diye bir kavram yoktur. bunu diyen ilgisiyle egosunu pompalayacak adam arıyordur. nokta.

    yıldık artık amk cinselliği suç gibi lanse etmenizden. sen beni beş buluşma bekletme hakkını kendinde buluyorsan benim de ilk buluşmada bana fiziksel yakınlığı hissettirmeyenden ayrılma hakkım var. kadınsın diye senin beklentilerin ya da önceliklerin daha önemli anlamına gelmiyor.

    suçlama dilini bırakıp gerçekleri hazmedin.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap