1771 entry daha
  • e bilet satıcısı firma.

    bu seneki deplasman yasağı nedeniyle kazık yememek için toplanın kardeşler. dediklerim ev sahibi takım zorla kendi logolu kartını dayatıyorsa geçerli. efendi gibi tff logolu karta son 24 saat kala bilet satarsa ev sahibi kulüp ne ala, ama belli oldu ki güzide türk kulüpleri ve veya passolig sistemi buna izin vermeyecek. yine de küçük bir yanılma payı bırakalım.

    örnek veriyorum beşiktaşlısın ve antepte antep bjk maçına mı gitmek istiyorsun. antep stadında sana bjk logolu kartla bilet satılmıyor. kayserisporlusun rizede rizespor kayseri maçını stadda izlemek istiyorsun. kayserispor logolu kartın varsa, sana bilet satılmıyor.

    sa kın tff lo go lu kart i le bi let a lı rım san ma!!!!

    paran boşa gider, passolig sistemi sana birddn fazla kart sahibiysen şu logolu kartıma bilet al diye seçme imkanı sağlamıyor. sistemde aktif bir deplasman takımı passolig kartı varsa, sistem ötesine bakmıyor.

    yani, tekrar ediyorum. belli ki bu sene aktif bir deplasman takımı kartı olana, tff (takım tutmuyorum) logolu kartla bilet satılmıyor. ilk hafta adana demirspor fener maçında satmadı, bu hafta antep bjklilere satmıyor. illa ev sahibinin kartını alman lazım. tff logoluya yasal olarak maça son 24 saat kala satılması lazım ama kulüpler kendi passolig kartını satmak ve kendi logolu passolig üyesi sayısını artırıp oradan da gelir etmek için bu karta bilet satmıyorlar. korkarım bu çakallık devam edecek.

    tff logolu kartı alana kadar, ev sahibininkini al. bu kadar basit.

    ama eğer bjk logolu kartın varsa ve ben ev sahibi antepsporun kartını almam diyorsan, tff logolu kartını çıkarmadan önce bjk logolu kartını mutlaka geçici olarak iptal ettir. bunun tek yolu müşteri hizmetlerini aramak. korkma bjk logolu karta verdiğin para boşa gitmeyecek, 6 gün içinde arayıp kartını yeniden açtırabiliyorsun. ama 7. güne kalma paran çöpe gider, kart tamamen iptal olur, aman unutma.

    bjk logolu kartı geçici olarak iptal ettirdikten sonra da, bence tekrar ediyorum, boşa tff logolu karta para verme. al paşa paşa antep logolu kartı, zaten antepsporun deplasmanda oynayacağı maçlar hariç, her maça antep logolu kartla dahi bilet alabiliyorsun.

    öyle garip bir sistem ki, benim elimde ads, tff (takım tutmuyorum) ve fb logolu 3 kart var. her maça bilet satıyor sistem bana. 2 haftadır denedim. fenerin deplasmanda olduğu maçlar hariç. hangisi üzerinden satıyor bil(e)miyorum, ama satıyor.

    haftaya altay deplasmanında fener logolu kartımı yine geçici olarak iptal edip test edeceğim dediklerimi, bakalım ne olacak. eğer altay logosuz kartlarımdan biriyle (adana demirspor ve tff takım tutmuyorum) maça 24 saatten az kala bilet alabilirsem, altay kurnazlık yapmamış demek. yok alamazsam dediğim doğru, sistem bu sene her maçta ev sahibinin biletini aldırmak üzerine kurulu. buna da çok şey denir ama döner göte girer.

    edit: altay da tff logoluya satmadı, tff logolu kart pek de işlevsel değil, tavsiye etmem
260 entry daha
hesabın var mı? giriş yap