9 entry daha
  • (bkz: sahaja yoga)

    sahaja yoga aslen bugün içinde bulunduğumuz stresin ve problemlerin, kendi içimizde barışa ulaşarak çözümlenebileceğini insanlara aktarmaya çalışıyor.

    bugüne kadar yapılan tüm tanıtımlarda, içimizdeki yedi negativitenin (öfke, hırs, korku, bağımlılık, suçluluk duygusu, kıskançlık, bencillik ve şartlanmalar vesair) temizlenmesi ve yedi pozitif kalitenin (bilgelik, yaratıcılık, denge, iç huzuru, sevgi, evrensellik, şartlanmaların ve egonun üzerine çıkmak ve aydınlanmış bir ruh olmak) ortaya çıkması için eğitim vermeyi amaçlanmaktadır.

    sahaja yoga; kişinin fiziksel, ruhsal ve zihinsel sağlığını geliştirir. duygusal ve fiziksel dengesizliklerin köküne inilir. bunlardan da öte meditasyon yapmak, iç aydınlanmamızı kazanmamızı, zayıflıklarımızı yenmemizi ve yakın çevremizle dengeli ilişkiler kurmamızı sağlar. yavaş yavaş doğal konumumuza tekrar kavuşmaya başlarız. insanlık sonunda gerçek benliğinin zenginliğini hissetmeye başlar, yani ruhunu.

    yüzü aşkın ülkede faaliyet gösteren sahaja yoga, tüm ülkelerde ücretsiz olarak verilmektedir. sadece teori olarak değil tamamen uygulamalı olarak denenebilecek sahaja yoga, ülkemizde de "sağlıklı yaşam derneği" merkez ve şubelerinde ücretsiz olarak öğrenilebilmekte.

    http://www.sahajayogaportal.org/
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap