7 entry daha
  • konuyla ilgili güzel bir araştırma var. indiana university bir araştırma yapıyor ve gençlerin %25'inin breath play yaptığını buluyor. yani, jenerasyomuz için önemli bir cinsel fantezi.

    buradaki tehlike autoerotic asphyxiation. nefessiz kalındığı takdirde orgazmın çok daha haz dolu olacağı düşünülür ve çoğu zaman öyle de olur. ancak bunu kendi kendinize yaptığınız durumlarda ciddi sorunlar yaşanabiliyor, ölüm gibi. fbi'ın bu konudaki verileri açık. her yıl sadece amerika'da yüzlerce insan bu nedenle ölüyor.

    bu insanlar intihara meyilli değil, bu insanlar mental olarak sağlıksız insanlar değil, bu insanlar sıradan ve gayet sağlıklı bireyler. sadece daha fazla haz peşindeler.

    tekrar breath play kısmına dönecek olursak, buradaki tehlike de partnerinizi boğmanız. evet, özellikle partnerinizin üstündeyseniz seks sırasında risk oluşabiliyor. nitekim bu şekilde partnerini kazara öldüren insanlar da kayıtlara geçti. bu nedenle breath play tehlikeli olarak görülebiliyor, aslında değil. temel çıkış noktası bütün bdsm uygulamalarında olduğu gibi ayık olmak. alkol ve herhangi bir uyarıcı almadığınız sürece ve partnerinizle öncesinde müzakere ettiğiniz sürece korkulacak pek de bir şey yok.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap