9 entry daha
  • eskişehir'de 3 yıl önce kapanan, bu bünyenin görmüş olduğu en güzel ve samimi mekana sahip bar. ismet inönü caddesinden kızılcıklıya döndüğünüzde sol taraftan ilk aralıktaydı burası.

    ben buraya ufak yaşlarda amcamla beraber takılmaya başlamıştım, belki de o yüzden güzeldi benim için. bir çok anısı vardı. bar çok büyük değil, fakat kaliteli hizmet veren aynı zamanda hafta sonları canlı müzik yapılan bir yerdi, müzik de çok iyiydi 80lerden 90lardan klasikler söylenirdi.

    ne oldu da kapandı peki?
    -artık eğlence anlayışı değişti küreselleşme rüzgarlarıyla beraber. tekno müzik çalmaya başladı heryer, olmadı elektronik müzik. mekanlar da eğlenme edebi adabı da kalmadı. herkes neresiyle içiyor belli değil buralarda. 222 park, buda gibi yerlerde anlayış sabaha kadar tepinmek oldu.

    tiesto denen dj midir ne skimse onun müzikleri eşliğinde evrimini tamamlayamamışlar tuvalette ya da kuytu köşe neresi olursa önçiftleşme resitalleri vermekteler buralarda. kim gitsin serenada böyle önsevişme kampları varken değil mi. doğal olarak kapandı efendim. hayır sevişen gençliğe bişey demedik ama yapılacak yer var yapılmayacak yer var.

    serenad gibi yerler kalmadı bu küreselleşme denen olgu yüzünden. hayatımın içine sıçtın küreselleşme, allahından bul.
471 entry daha
hesabın var mı? giriş yap