6 entry daha
  • a.k.a keriz bükücü.

    arkadaşlar virolog demeniz adamın üşütük bir pseudoscience müriti olduğu gerçeğini değiştirmiyor. tarihte iyi işler yapıp sonradan hayatı allak bullak olan, damı dötü dağıtmış tonla insan var. narsist davranış bozukluğu olup hayal görenlerden tut bilimi köşeye bırakıp metafizik saçmalıklarına yönelen çok angut var. çok başarılı olmasa bile tanrı kompleksi yaşayan doktorlar mevcut. tanrı kompleksi cerrahlar sayesinde ortaya çıkmıştır. siz daima bilimi kişilerden ayrı tutacaksınız. onlara bağlamayacaksınız. insan yanılır bilim baki kalır.

    şu hayatta insan ırkına yarayan tek şey var: o da deney ve gözlem = bilim. aslında iki şey ama tek kavramı oluşturuyor. bunlardan isterse tillahı şaşsın, bilim otoriteleri asla kaale almaz. ki haklıdırlar da.

    gelelim bu dedeye: nobel ödülü aldı deyip duruyorsunuz neden alıyor ? human immunodeficiency virus yani "hiv"i keşfediyor. fizik / tıp nobel ödülü alıyor bu keşfiyle. e tamam da kardeşim sonradan ne yapıyor ? tutuyor yok bu aids immun sisteminiz güçlüyse atlatırsınız falan diyor. hoppala?? düşün aıds e diyor. bu fare zehirini fondipleyenin immun sistemiyle hayatta kalacağını iddia etmekle aynı şey sadece daha yavaş öldüreni. aids in şu anda bile kesin tedavisi yok. en pis hastalıklardan hala. baya sağlıklı insanlar, sanatçılar öldü dede sus dedee.

    ayrıca nobel hastalığı denilen fenomenden de habersiz bu whatsapp dedikoducuları. luc montagnier tek örnek değil bunun gibi çok var. bir defa ödül aldı diye her dediği bilimsel fact olmuyor yani şu saçma huydan vazgeçin. uzaylı bir rakunla konuştuğunu iddia edeni de var, a beautiful mind'da çocuğunu su dolu küvette unutup halüsünasyonların peşine takılıp giden matematik dehasi john nash de var. paranoid şizofren idi. şimdi sen bunlara da aa nobel ödüllü ama her yaptığı her dediği doğru diyebilecek misin? demezsen şeysin... pek de iyi bir şey değilsin hani.

    gelelim dedeye. herif devamlı iddia ediyor. git yat dedecim geç olmuş uzat ayaklarını aç gramafonunu tuti mucize, tennenni terenne falan. he pardon aç sinatra yı johnny cash i. ama yok afacan dede seni. 2 yıl sonra öleceksin de dememiş bu arada. "antikor üretimine bağlı hastalıklar oluşacak" demiş aşı için. hani kanıt, çalışma diyorsun ?? yok! hiçbir delili yok. aksine antikor artınca ölümler azaldı.(delta varyantı gelinceye kadar) dede diyoruz ya işte sallıyor dedemiz. bizim anadolulu dedemiz olsa en fazla gaz kaçırırdı nobel ödüllü olunca brain fart yapıyor beyinden osuruyor. kaale almamak gerek.

    sonra ne diyor bir de ? aşı oldukça virüs antikorla birleşip truva atı gibi davranacakmış daha çok varyant çıkacakmış? dede bez getiriyorum şu an dayan... kilotlu hem de bacaklardan sızmasın.
    yine sallıyor. sallamaya doymuyor bu luc dedemiz. #ne kadar sallarsan salla da meczup olacan sonunda. açın bakın bir sürü araştırma makale var. antikor arttıkça virüs varyant oluşturuyor ise neden 1.3 milyar nüfuslu nüfusu %80 i aşılanamamış hindistan'dan bu şerro delta varyantı çıkıyor ? en öldürücüsü! dedecim yapma dedecim etme dedecim peşine takma şu delileri dedecim. dedeye sahip çıkalım artık lütfen ama...

    ne kadar fazla aşı o kadar az varyant . oku ökkeş: makale

    sen aşı oldukça antikorların virüsün kendisini replike etmesini engelleyecek ya? kendini kopyalayamazsa veya daha az kopyalarsa bulaş da azalacak di mi ? mantıken ? mantık? yok mu? tamam. eğer virüs yeteri kadar hücreye kendisini gömemezse kodunu aktaramazsa çoğalamaz. çoğalma yoksa = evrim de yok = varyant yok.

    bilaaaaal? he ? tamam yok hiç öylesine seslendim.

    dedemin doğum yılı 1932. zamanının hızlılarından olsa, ödülü kapsa da artık beyin eskisi kadar hesaplama yapamaz tabii. demans başlamıştır. yav şu an pc simulasyonuyla microbiology senaryoları sınanabiliyor. bu luc dede kapalı macbook air görse gümüş tepsi zanneder geçin sars-cov-2 algoritmasını pc de process etmeyi. salın dedeyi elvis binayı terk etmiş artık onun için.

    aşı yaşatır, dede ahirete yanında bilet aldırır. zaten derdi o onun kendi gidici sizi de yanında götürmek istiyor. çakal luc derlerdi ona çocukken.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap