5 entry daha
  • pidecinin bulundugu sokakta en az on senedir, pide ve karadeniz yemekleri yapan yerler mevcuttur ve bilenler tarafından devamlı ziyaret edilen bir yerdir.
    tabi ki pideci sayısı son senelerde bu kadar arttı önceleri sokagın girişindeki bir kaç dukkan talabi karşılamaya yeterliydi ve oldukça da lezzetli pideler yapılırdı.
    lider pide daha sonraları açıldı sokagın daha iç taraflarında olmasına ragmen bayagı da müsteri tuttu.
    şu anda ozellikle tatil günleri masaya oturmak için sıra bekleniyor devamlı kalabalık var müşteriler dukkanın onunde bekleşiyorlar.
    trafiğin bu sokağa verilmesiyle de zaten dar olan sokak pidecilerin de etkisiyle iyice kalabalıklaştı,lider pidenin biraz ileride ücretsiz otoparkının olması müşteri sayısını arttırmada önemli bir faktör.
    lezzet konusunda ise biraz abartıldığını dusunuyorum,sokaktaki diğer karadeniz pidecilerinden ozellikle bekiroğlu 'ndan hic fazlası yok hatta bu kadar kalabalıktan sonra hayal kırıklığı bile yaratabilir.
    kalabalık nedeniyle sıra bekle,masaya otur pideleri bekle,devamlı bir gurultu uğultu sıkıs sıkıs bir de bıçaklar pideleri kesmiyor,sıcaktan tutup da ısıramıyorsun yağları ellerine akıyor ugraş ki pide yiyeceğim
    velhasıl sokakta bir sürü pideci var,sakin birini tercih edip adam gibi pideni yiyip kalkmak en iyisi.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap