992 entry daha
  • galatasarayli arkadaslar olayi billong'a indirgeyerek buyuk bir yanlis yapiyorlar. gecen sene besiktas'in oynadigi tek saibeli mac hatay maci degildi, ilk rize maci, ikinci alanya maci ve hatay maclari ilk aklima gelenler olmak uzere en az 5 macta bireysel saibe dondugunu dusunuyorum. billong-marafona ve rizeli ismini hatirlayamadigim stoper oyuncunun neler yaptigini acin izleyin anlayacaksiniz ne demek istedigimi.

    iddaa baskaninin yildirim demiroren oldugu bir ligde futbol temiz olamaz, bunun imkani yok ama senelerin galatasaray dusmani fenerbahceli'si olarak 35 senelik futbol sahitligimde gecen sezonki kadar kirli ve bariz sekilde mac manipulasyonunun dondugu bir sezon daha izlemedim, yonetenler ayni olduguna gore onumuzdeki sezonlarda da farkli bir senaryo izlemeyecegiz.

    bu yuzden turkiye ligi sampiyonluguna bu kadar odaklanmaktansa avrupa basarilarina odaklanmak cok daha mantikli bu duzen degisene kadar. isler cigirindan cikmis durumda, artik kimin eli uzunsa onun kupayi gogusledigi bir lig bu lig, sahada oynanan futbolun zerre onemi kalmadi.
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap