204 entry daha
  • bazı yazarlara hırsızlık beğendiremedik sanırım, kara para aklama milyonlarla yapılırmış 20k$ kazanmış garibanları boş yere linçlemeyecekmişiz.

    kardeş bi siktir git.

    hırsızlık hırsızlıktır, büyüğü küçüğü mü var? o çaldıkları paraların kime nasıl zarar verdiğini sen biliyor musun amına koyduğumun maymunu? kimi ne kadar dara düşürdüler herhangi bir fikrin var mı? ülkede çok büyük suçlar da işleniyor diye küçükleri görmezden mi gelmeliyiz?

    ne yapalım olm şimdi, afiyet olsun deyip gidip kanallarına abone mi olalım? bu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren çetenin herhangi bir terör örgütüne bağı olmadığı ne malum? belki finansmanlarının bir kısmını bu şekilde elde ediyorlar, emin miyiz kim olduklarından?

    belki bu adına yayıncı denen hırsız orospu evlatları birilerinin fiziken zarar görmesine aracı olmuş oldular bu olaylar sayesinde.

    bir kaç fazladan eşya sahibi olmak için değer mi lan bu kadar rezilliğe? bu pisliğin bir parçası oldun da ne geçti eline, oyuncu koltuğu ve mikrofon mu?

    şerefini siktiğimin piçleri, büyüğü küçüğü fark etmiyor hepiniz insanlığın kanserisiniz. acılar içinde yok olup gitmeniz dileği ile.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap