• uşak üniversitesi'nde yüksek lisans öğresiyim aynı zamanda kuryelik yapmaktayım. aldığım dört dersle beraber okulun eğitim fakültesi dekanı prof. ramazan altınay'dan da bir ders aldım. ilk eğitim günü olan 4 ekim'de yanına gittim. bir wp grubu kur oradan haberleşiriz, uzaktan filan yaparız dedi. ben de sonrasında grubu kurdum. hocadan grupta geri dönüş olmadı. ilk iki haftadan sonra bir daha aradım. tamam yaparız dersi dedi. bu arada grupta olan benden başka bir kişi var onunla da görüştüğümde şehir dışındaymış. tabii ben öncesinde kararlaştırdığımız günlerde diğer derslerime giriyorum, vize ödevimi bitirmek üzere olduğum ders var.
    tam bir ay sonra bizimle öncesinde hiçbir şey demeden gruba arkadaşlar 20 dakikaya ders yapıyoruz dedi. ben de işte olduğumu, derse girmeyeceğimi yazdım. ardından kabaca bir şeyler yazıp gruptan çıktı. sonrasında ilk ders günümde, dersle alakalı görüşmek üzere makamına gittim. ta en baştan itabaren neden geldiğimi sorgulayarak hakaretler saydırdı. ben böyle bir şey beklemiyordum. titremeye başladım hakaratlerden sonra telefonla kayda aldım. alıp almadığımdan da emin değildim. zaten kendimi çekmişim. video kaydı burada.

    edit: çalıştığımı söyleyerek dersleri aksaktmaya kılıf uydurduğumu iddaa eden olmuş. benim okul açıldığından beri gitmediğim tek ders yok. ben sadece ders yapmak istedim. çünkü hoca ders yapmıyordu. kaldı ki kendini savunduğu argümanlar da yanlış.

    son edit: okulu bırakma kararı aldım. psikolojik olarak ciddi şekilde yıprandım. bu husustaki kararımı; önce kuruma, sonra da böyle bir kurumda okuma çabasında olduğum için bana gelen eleştiriler de etkiledi.
421 entry daha
hesabın var mı? giriş yap