3 entry daha
  • gün itibariyla en çok forma giyen oyuncusu (bkz: atiba hutchinson/#130160048), en çok gol atan oyuncusu ise (bkz: cyle larin/#130160136) olan sempatik milli takım.

    2022 katar dünya kupası'na katılmak için çok önemli bir engeli daha aşıp final grubunda liderliğe yükseldiler. (bkz: #130160852)

    dünya kupasına kanada milli futbol takımı mı, türkiye milli futbol takımı mı? gitsin diye soracak olursanız düşünmeden kanada derim.

    beşiktaşlı sporculara hakkını veren, gerekli değeri gösteren her takıma saygım sonsuz. beşiktaş düşmanı hiçbir takım ise benim umurumda değil. buna türkiye milli takımı da dahil.

    edit: sarı laleler gerçekleri yazdım diye kudurmuşlar. milli takımınız beşiktaş düşmanıdır. aklı olan herkes bunu bilir zaten. örnek vermeye kalksam sayfalar yetmez. dediğim gibi bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. haa siz hakaret etmeye devam edin bakalım. size 2. lig topçusu çöplerinizle milli takımınızda başarılar dilerim. biri de yunan vs demiş. az kaldı desteklediğiniz takımı desteklemiyorum diye pkklı falan da yazın tam olsun zira yazdığım gerçeği çürütecek tek bir mantıklı argümanız yok çünkü. ancak hakaret ve yafta.

    kendine has beşiktaşlıyım diyenler bilir ki bizim milli takımımız da beşiktaş'tır, net. aksini iddia eden beşiktaşlı görünümlü birileri varsa kendine beşiktaşlıyım demesin.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap