21 entry daha
  • yıllar önce tv'de izlediğim adı bile aklımda kalmayan overrated, güzel bir yabancı filmde gaylerin yüzünde sürekli yerleşik bir acı olduğu ve asla memelere bakmadığı gibi müthiş bir tespit içeren bir diyalog geçiyordu.

    az önce bu başlıkta yaptığım okuma sonrası bir de google görsellerini inceleyim dedim ve bingo! evet böyle birşey var; ve bu utanç ile karışık acımtırak bir ifade.

    ve sıkı durun bu bence sadece poz verirken gerçekleşiyor. tam da o birkaç saniyelik poz vermek için kendini kasma, derleyip toparlanmaya çalışma esnasında. tıpkı yalan söyleyen birinin nörolojik bir tuhaflık ile istem ya da bilinç dışı olarak elini ağzına ve burnuna götürmesi ve uzmanların tanımlamasına göre bilinçaltı bir istekle ağzını kapatmaya çalışması gibi.

    yani bana göre sandığınız gibi bu kişiler hayata bu kadar küs değil. yine yeri geldikçe, değişen duygu durumlarına göre hunharca sevişiyor, gülüyor, eğleniyor ve de ağlıyorlar. sadece o fotoğraf karesine girerken beyinlerinde yaşadıkları riya, tezat, aslında olmadıklarını, hak etmediklerini düşündükleri bu ciddiyet, bu duruş onları bu tribe, bu ifadeye sokuyor.

    hepimizin başına gelebilir. dağılın.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap