23 entry daha
  • peygamber sabrıyla işini düzgünce yapmaya çalışan bir acil hekimi içermektedir.

    gayet sakince "hasta yakını için beyaz kod veriyorum" diyor, "bana bakmayacak mısınız" diyen hastaya "size bakacağım" diyor, o sinir bozucu gergin ortamda bile en önemli önceliğinin hastaya yardım etmek olduğunu unutmuyor. buna benzer olayları kimbilir kaç kez yaşadı ki olayı yönetmede ustalaşmış artık.

    benim esas üzüldüğüm nokta, bu iki kadının olay çıkarması yüzünden hala sıra bekleyen diğer hastalar. muayene için bekleyen küçücük çocuk bile maske takmış düzgünce. "maske takmayacağız savcıyla konuştum ben" diye olay çıkaran iki hanımefendi keşke dünyanın merkezi sadece kendileriymiş gibi davranmak yerine medenice kurallara uysalardı.

    6 yıl tıp okudum egosu filan yoktur bu videoda. doktor gördüğü an içinde biriktirdiği tüm zehri kusan kompleksli insanlardan gına geldi yeter artık. karakter sorununuz mu var ne derdiniz var? olmayan şeyler görüyorsunuz artık, bu kadarı önyargı bile değil delüzyon.

    o hastanede o maskeyi takacaksınız ayrıca. bundan sonra covid bitse bile hastanelerde maske takılmaya devam etmeli bence. yüzümüze öksüren hapşıran tüküre tüküre konuşan insanların tükürüklerinden bıkmıştık maske iyi geldi.

    not: eskidoktor-spor.

    1.5 yıl sonra gelen ek: maske zorunluluğu hastaneler ve toplu taşıma dışında kaldırıldı. hastanede maske takılmasının bir görgü kuralı ve sağlığı koruyucu önlem olarak devam ettiğini görmek beni mutlu ediyor. daha önceleri, hastaneye başka sebeple gelen ancak hastanedeki diğer hastalardan grip kapan kişiler olduğunu ve bunun önemli bir sorun olduğunu biliyoruz. maske uygulamasının devam etmesi çok iyi oldu.
378 entry daha
hesabın var mı? giriş yap