387 entry daha
  • varlığı gayet de mümkün olan insandır bkz ben.

    işe gidip geliyorsun, trafik istanbul kadar çekilmez değil. gerçi özellikle covid sonrası ankara trafiği de sıkıntıya bağlamaya başladı ama halen istanbuldan kat be kat iyi trafiği.

    iş, şirketler vs konusunda istanbuldan sonra ikinci sırada ve türkiye ortalamasının gayet üstünde.

    iş çıkışı ya da hafta sonu bir mekana gitmek isterseniz seçenekler fazlaca mevcut. bahçeli kısmı ayrı güzel, gop kısmı ayrı güzel, bestekar tarafları ayrı güzel, aynı şekilde bilkent ve çayyolu-ümitköy tarafları da gayet güzel.

    isterseniz pub tarzı mekanlarda takılırsınız isterseniz arkadaşlarınızla rakı balık yapabileceğiniz mekanlara gidersiniz.

    sosyal ve kültürel aktiviteler konusunda da türkiye ortalamasının bayağı üstüdür ankara. tiyatro, opera, söyleşiler, konserler ve aktiviteler derken isterseniz ve araştırırsanız bir dolu aktivite mevcuttur.

    az çok doğa takılayım derseniz eymir gölü candır mesela.

    kitap konusunda da gayet tatlıdır ankara. dost kitabevine gider resmen açılırsınız. sahaflar vardır birçok yerde ve tatlı sohbet donanımlı insanları bulabilirsiniz.

    ankarada az çok kompartizasyon vardır. yani az çok hangi muhitte hangi insanların yaşadığını bilirsiniz, tipoloji bellidir ve bu da hareket serbestliği yaratır size.

    eksileri illa ki vardır. evet beton ağırlıklı bir soğuk bozkır şehridir ve uzun zaman boyunca mevsim soğuklarını hissedersiniz. istanbulla birçok açıdan karşılaştırılamaz, bu da kabul.

    fakat türkiyede yaşıyorsunuz arkadaşlar, türkiye şartlarında ortalamanın bayağı üstündedir ankara.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap