4 entry daha
  • beşiktaş karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında sergen yalçın ın golüyle 1-0 öne geçmişti. gol yeni açık tarafındaki kaleye kapalının önünden atılmıştı. ama sonrasında galatasaray son 15 dakikada inanılmaz baskısının karşılığını belki de fazlasıyla alarak derbiden 3-1 galip ayrılan taraf olmuştu.

    galatasaray adına son gole imza atan saffet sancaklı dan biraz bahsetmek istiyorum. hafızam beni yanıltmıyorsa saffet sancaklı söz konusu 1994-1995 sezonuna fırtına gibi bir giriş yapmıştı. tabi bütün ilgi oyuna sonradan dahil olup goller attıran joker arif de olduğundan bu durum es geçilmişti. saffet sancaklı nın bu maça kadar neredeyse her hafta en az bir golü vardı. yenilenen resmi sitemizde baktım ve de saffet sancaklı nın o sezon 25 gol attığını gördüm. yanlışım yoksa tanju çolak ve hakan şükür den sonra ben ilk kez bir oyuncunun galatasaray formasıyla bu kadar gol attığını gördüm. zira "bu adam sadece gol atıyor" eleştirilerine maruz kalan süper mario jardel ve 2001-2002 sezonunda gol krallığını ilhan mansız ile paylaşan arif erdem de sarı kırmızılı formayla 21-22 gol civarlarında kalmışlardı.

    ayrıca 1994-1995 sezonunda defansımızda 4 numaralı sırt numarasıyla görev alan şimdilerde ise amansız bir hastalık ile mücadele eden sedat balkanlı nın da acayip sürpriz kafa golleri vardı. sedat bu beşiktaş derbisinde gol atamasa da ali sami yen stadı nda oynanan fenerbahçe derbisinde boş geçmemiş ve sarı kırmızılı ekibi ezeli rakibi karşısında mağlubiyetten kurtarmıştı.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap