1 entry daha
  • graham clarke is reader in literary&image studies , üniversity of kent , contenbury.his publications include walt whitman : the poem as private history and he has edited a wide range of volumes including the american city : literary& cultural perspectives ( st martin’s pres , 1998) , the portrait in photography (reaktion boks ) , new american writting and the art of landscape , as well as editions of edgar allen poe , t.s eliot henry james and thomas hardy.

    ‘’the photograph ‘’ adlı eserinde ise asıl olarak anlatmak istediği ; fotoğraf yorumlama tekniğinde fotoğraflara daha çok kültürel ve ideolojik olarak yaklaşarak detaylar hakkında analiz yapmak ve aralarında bir bütün olarak ilişki kurabilmeyi sağlamak.

    so how do we read a photograph?at the heart of book is his innovative examination of the main subject areas ; landscape , the city , portraiture , the body and documentary reportage.

    ‘’documentary photography’’ bölümünde aklımda kalan ve hayatım boyunca hafızamdan silinmeyecek olan karelerden bir taneside vietnam savaşında 1972’de çekilmiş olan ve savaş sırasında bölgeye atılmış olan napalm bombalarından kaçan çocukların o andaki çığlıklarıdır.fotoğrafçı hung chang (‘nick’)ut
hesabın var mı? giriş yap