1150 entry daha
  • marvel filmlerinde derin müthiş bir senaryo, müthiş bir karakter gelişimi gibi beklentilere girmiyorum ki karakter gelişimi konusunda da hiç fena değiller.

    spider-man no way home, öyle harika bir senaryoya sahip değil ama benim nezdimde her jenerasyondan insanın kalbine dokunacak bir yapım.

    --- spoiler ---

    filmin yıldızı açık ara willem dafoe ve andrew garfield'dır. dafoe, en son the lighthouse filminde yardırmıştı ve burada da devam etmiş. 20 yıl sonra aynı rolü oynamak hiç kolay değil. karakterin mimikleri, ruh ve ses halinin değişmesi derken duyguyu seyirciye aşırı iyi aktarmış. tom holland'ın oynadığı spider-man karakterinini, mutfağa gelip spider sense ile green goblin'i hissettiği sahne, filmin en iyi sahnelerinden biri.

    iron man'in ölümü, spider-man'ın uncle ben ölümüne eş değil. halanın ölmesi, spider-man'ın asıl gerçek kaybı olması olarak yazılması daha mantıklı olmuş.

    1- otto ile tobey karşılaşması, büyümüşsün seni görmek güzel oğlum muhabbeti
    2- andrew garfield'ın ilk belirdiği sahne
    3- tobey'in ilk belirdiği sahne ve bir nevi seyirciye el sallaması
    4- no, you're amazing muhabbeti
    5- üç spider-man'in, aksiyona başlarken havada süzülüp birbirinin ağından destek alarak uçup kaçması

    ve daha niceleri, çok tatlı sahneler vardı. logan, endgame-infinity war ve winter soldier ile birlikte marvel'ın şu ana kadar en iyi yapımlarından biri olmuş.

    --- spoiler ---
323 entry daha
hesabın var mı? giriş yap