2801 entry daha
  • lan bana bakın böyle yapa yapa anasını siktiniz ülkenin. ona ırkçı buna ırkçı derken ülkeyi kaptırmak üzereyiz. sikerim sizin mültecinizi de ırkçılığınızı da. sizin türk gördüğünde diken diken olan tüylerinizi sikiyim ben. sizin türk insanına olan ırkçılığınızı ne yapıcaz peki? kimseyi savunmuyorum ya da tutmuyorum, bu başlıkta bu tartışma yapıldığı için buraya yazıyorum.

    yabancı kanımızı içse türküz diye göbek atarsınız adi köpekler. istanbul tamamen ele geçirildi ulan. dün taksimde türk yoktu türk. bop projesinin elemanları sizi. bu hümanist ayaklarını geçin bir kalem. türkiye cumhuriyeti ortadan kalksın diye canınızı vereceksiniz neredeyse. itin biri bana ırkçı demiş. bana bak ulan amk vatansızı. ben bu ülkede mezhepçiliğe hayatım boyunca maruz kalmış bir türk alevisiyim. ama benim öz be öz büyük dedim (veli onbaşı) çanakkale'de şehit oldu it. sen kimi kimin yurdunda yeriyorsun lan.

    edit: ırkçı sensin, faşist de sana girsin vatan haini seni. bir türk olarak nefesim yettiğince yazacağım da, söyleyeceğim de, burası bizim ülkemiz. savaştan kaçan ne idüğü belirsizlerin değil. hadi siktir git şimdi. bir daha da küfürlü mesaj atma sikerim belanı senin.
12833 entry daha
hesabın var mı? giriş yap