554 entry daha
  • maçı falan geçtim artık. trt spor izliyorum,teknik analiz programı. murat sancak maç sonu açıklamalarını "güya" veriyor. ama kesiyor bir kısmını. hangi kısmı mı? hakeme fetöcü diyor ya murat sancak, o kısmı. şimdi ahmet nur çebi bir maçtan sonra hakeme pkk lı dese ne olur? dürüstçe sormak lazım, yine sansürleyecekler mi?

    hakem maçı batırsa da, içine de etse, sen hakeme terörist diyorsan ve bunu ispatlayamıyorsan, o halde o koltuktan kalkacaksın sayın akp'li ads başkanı. sadece trt de değil, hiç bir kanalın spor programı vermiyor.

    böyle bir çete işte. biz de futbol izlemeye çalışıyoruz, adamlar da naklen yayın ihalesi falan konuşuyorlar. aynı çete bazı pozisyonların belli açılarını bilerek vermiyor. hadi ona da örnek vereyim bugünden. yine trt sporda futbol gecesi programında kıdemli eyyamcı yorumcu alp pehlivan diyor ki;

    "bjk attığı golden önce ads faul bekledi ama maç sırasında yayıncı kuruluştan izlediğim arka açıdan gördüm ki, pozisyonda faulü yapan ads lu oyuncu". peki. sonra ne mi oluyor? o açı özetlerde olmadığı için, diğer yorumcular diyor ki " bu açıdan bu pozisyon faul görünüyor, gol iptal olmalıydı". sonra eyyamcı alp de " evet karar değiştirdim, pozisyon faul" diyor. ama o dediği açı hiç bir şekilde yok özette.

    bakın, fauldür değildir olayına girmiyorum, derdim başka. maç diye izlediğimiz şeyleri hakemler ile birlikte, bu yayıncı kuruluş-trt- bilimum yorumcular yönlendiriyor, istikamet veriyor.

    yine tekrar ediyorum, sıradan vatandaş olarak hakeme terörist diye tezahürat yapsam 6222 den ceza alırım, stada sokmazlar. kulüp başkanı olunca yayıncılar bile sansürlüyor, o kısmını vermiyor.

    edit: az önce beinsport haber kanalı sansürlemeden verdi. o halde şimdi soru şu, nihat özdemir hakeminin arkasında duracak mı? görev verdiği hakeme terör örgütü mensubu suçlaması yapıldı alenen, bakalım bir cevabı olacak mı.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap