8 entry daha
  • sahalarda görünmeyeli 5 numara miyop olmuş, veya beyinciği ayar kaybetmiş kaleci.

    13 haziran 2008 hollanda fransa maçında sürekli kale çizgisinin 5 metre önünde duruyordu. ve yediği gollerin çoğunda aynı pozisyonda yakalandı.

    wesley sneijder'den 93'te aşırtma golü yedi, yerinde dursa rahat kurtarabilirdi. robin van persie'nin golünde yine önde yakalandı. eline çarpıp kaleye giden topu yakalamak için hiçbir çaba sarf etmedi. arjen robben'in golünde yine kurtarabileceği bir topta önde yakalandı. bu önde durma güdüsü yüzünden az daha ruud van nistelrooy'dan aşırtma kafa golü yiyordu da son saniyede çeldi. normal hizasında dursa en kötü son golü yemezdi.

    mükemmel bir kaleci olmadı asla coupet ama sanırım hollanda maçında kötü günündeydi. 7-8 ay gibi uzun süredir sakat olmasının da bunda çok büyük bir payı var. bu süre içinde lyon kendisinin yedeğiyle oynadı, ve coupet bu uzun sakatlık sürecinde, ilerleyen yaşının da etkisiyle belki, belli bir düşüşe uğramıştır. raymond domenech'in de bütün bunlara rağmen kendisini niye birinci kaleci olarak kullandığı ayrı bir soru işareti...
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap