2 entry daha
  • istanbul 2010 avrupa kültür başkenti ajansı müzik ve opera yönetmenliği, “2010’a gider iken” adlı konser dizisinin ilk etkinliği olan “müzik durakları”nı, 21 haziran dünya müzik günü’nde gerçekleştiriyor.

    yılın en uzun gününde müziği sokağa taşıyacak olan etkinlik, toplu taşıma güzergahları üzerindeki 2 farklı rotada ilerleyecek.

    “müzik durakları” sokak konserlerine katılmak isteyenler, toplu taşıma araçlarını kullanarak konserleri takip edebilecek.

    21 haziran günü saat 17:30’da kabataş vapur iskelesi’nde hariçten gazelciler konseriyle başlayacak etkinlik, istanbul metropolitan band’in 18:15’te taksim meydanı tramvay durağı’ndaki ve sonrasında tünel seferi yapan tramvaydaki konseriyle devam edecek. tramvayın son durağı olan taksim tünel meydanı’nda 19:15’te cana çankaya konseri olacak.

    etkinliğe, anadolu yakası’ndan katılmak isteyenler ise, 19:00’da kadıköy’deki karaköy iskelesi’ndeki muammer ketencoğlu ve balkan yolculuğu topluluğu konserinin ardından, 19:40’ta kadıköy-karaköy şehir hatları vapuru’nda dinar bandosu’nu izleyebilecek.

    iki farklı rotayı izleyenler, 20:15’te karaköy iskelesi’ndeki aylak martı konserinde buluşacak.

    müzik durakları’nın son durağı ise, 21:30’da ayasofya meydanı’ndaki ahırkapı roman orkestrası konseri olacak.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap