37 entry daha
  • ülkelerine dönsünler istiyoruz. hitler gibi fırınlara göndermek istemediğimiz için ırkçı değiliz. duvarlardan okumalarına gerek yok. biz söylüyoruz zaten açık açık. neden gitsinler istiyoruz? bu insanlar ülkelerine dönmezse bugün savaşan milletlerin yerinde biz olacağız. bizim çocuklarımız olacak demiyorum bakın. çocuklarımıza kadar kalmaz bu iş. halep'in eski belediye başkanı halep'in geçmişini gaziantep'in geleceğinde görüyorum dedi. türkiye'yi kötü günler bekliyor demektir bu. varlık, bağımsızlık mücadelesi vermeyelim diye gitsinler istiyoruz. söz konusu olan bizim geleceğimiz. onları önceleyemeyiz.

    bütün farklarını geçtim. almanya'da 60 senede oluşan 3 milyon türk'ün orada devletleşme projesi yok. suriyeliler ise bizim dibimizde. yerlerine pkkistan kuruluyor. pkk'nınsa türkiye'ye genişleme projesi var. bu olsun diye suriyelilere etnik temizlik yapıp kuzeye sürdüler zaten. 10 senede 5 milyonu geçti sayıları. almanya'daki türklerle bu konuyu mukayese edenler ya konuyu bilmiyordur ya da saptırıyordur. her iki pozisyona da liboş diyoruz.

    edit: anlamayanlar olmuş. izah edelim.

    5 milyondan fazla insanın entegre olmak için sebebi yoktur. tekrar tekrar okuyun. nüfusu 5 milyonu aşmış bir grubun entegre olmak için hiçbir sebebi yoktur. 20 seneye kalmadan zaten nüfusları 15 milyonu geçecek. entegre olmaları için bir sebep var mı? ülkenin önemli bir yüzdesini oluştururken neden entegre olsunlar? ki arap kültürü baskındır. entegre olmazlar. nüfusları 10 bin de olsa entegre olmazlar.

    denmiş ki "aklı başında bir insan nasıl hem bir etnik grubu ülkeden kovmayı savunur hem de ırkçı veya nazi olmadığını iddia eder."

    bu mesela konuyu hiç anlamamış. ülkeden kovmak istiyorsunuz denilen insanları biz geçici aldık. zaten günün birinde dönecekler diye aldık. göndermek istediğimiz yer de fırınlar değil. kendi memleketi.

    "türkiyeli" için normal bir tanım diyenler için daha fazla izah yapmama gerek yoktur sanırım :) uyuzunuz kabarıyor anlıyorum ama şu gerçeği ezber edin. (anlayın demiyorum. o çap yok.)

    biz türkler; ingiliz uşağı, liboş, kolejli birkaç akademisyen kılıklı ekmeğine bakacak diye memleketimize başka bir milleti ortak etmeyeceğiz.

    edit2: bunlarıokuyorsunuz değil mi arkadaşlar? bunları tanıyın. öğrenin.

    edit3: daha yeni hatay'ın belediye başkanı suriyelilere vatandaşlık verilmesi yanlış oldu, suriye'de demografi değişti diye açıklama yaptı.
    bunlarıtakip ediyorsunuz değil mi hanımlar beyler? ümit özdağ'ın "vatandaşlık alanlar 10 sene boyunca oy kullanmasın" diye yasa teklifi hazırladığını ama muhalefetten kimsenin kendisine destek vermediğini biliyorsunuz...
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap