288 entry daha
  • sporcular için imajın ne kadar önemli olduğunun kanıtı olan voleybolcumuz. 34 yasinda olmasına rağmen mill takımda 30undan sonra prim yaptı, kulüp bazında büyük takımların hep yabancı paso çaprazlari tercih etmesi sebebiyle hiç on planda olmadı ama meşhur polonya maçı ve o maçtaki kadın spikerin "mavi simsek" söylemi ve mavi saclari ve cool duruşuyla imaj olarak genç kızların idolu olacak bir kisveye kavuşması kendisini bir anda başka bir noktaya getirdi.
    vakifbank tercihini de bu sebeple yaptı muhtemelen daha göz önünde olmak voleybol dışında da reklamlardan imaj çalışmalarından kazanmak için benchte oturmayı göze aldı ki hakkıdır kazandığı bütün paralar.
    vakifbank'in ankara'daki tüm maçlarına gittim (hem lig maclarina hem de dünya kulupler sampiyonasi maclarina) çok kısa sureler almasına rağmen acik ara seyirciden en yüksek reaksiyonu hep meryem alıyor, meryem boz fanclup vs diye bir sürü pankart açıyor genç kızlar.
    zehra da milli oyuncu olmasina neredeyse her maç aralıksız süre almasına takıma cok daha fazla katkı vermesine ve çok daha genç olmasina rağmen meryem'in aldığı reaksiyonu yarısını bile alamıyor.
    bir sonraki hedefi neslihan demir gibi federasyonda görev almak olmalı voleybolu bırakınca da hem eda erdem hem de kendisi çok iyi rol modeller umarım voleybol sonrasi hayatlarında da sporcular insanı olarak başarılı olurlar.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap