3267 entry daha
  • 33 galibiyet 49 mağlubiyetle sezon kapatıp rezil olan büyük camia, şimdinin klutch sports oyuncağı.

    faturayı utanmadan frank vogel'a kesip vogel'ı kovdular ama bunu vogel'a haber bile vermeyerek gene rezillikte çığır açtılar. bu sezonun müsebbibi tabii ki de lebron james ve rich paul ikilisiydi ama buss hanım garibanı suçlayabilirdi ve suçladı da. 25 yaşın altında sadece 2 oyuncu getirip takımın rotasyonunu russell westbrook'a feda ettiren vogel olmamasına rağmen vogel'ın kellesi gitti. ve işler sarpa sararmış durumda. russell westbrook'un o iğrenç sözleşmeyle kımıldama şansı yok, lakers'ın midlevel exception haricinde takviye şansı yok ve lakers'ın 2025'e kadarki draft hakları pelicans'ta. önümüzdeki sene de bu şekilde geçecek olursa lakers için gene çekilecek çile var demektir.

    ama bunların olacağı belliydi. lebron james'in 2010 sonrası kariyer yolculuğunu bilen herkes bunu öngörebilirdi ve nitekim gerçekleşti. her zaman olduğu gibi lebron gene büyük bir beklentiyle geldi, bir parmak bal çalarcasına başarı kazandı, takımı iğrenç kontratlarla doldurdu ve şimdi ayrılık arifesinde. önümüzdeki sene anthony davis ve talen horton tucker haricinde bomboş bir kadrosu olacak lakers'ın. lakers 2014 dönemine tekrardan dönüş yapabilir şu anda.

    ama bunlar 3-4 yıl öncesinden belliydi. lakers adam gibi bir koç ve yönetici getirebilseydi bugün hala los angeles'ın 1 numaralı takımıydı. 2 yıldızı 133 maç kaçıran yılların ezik camiası los angeles clippers şu haliyle bile lakers'a maç vermiyorsa herkes bir zahmet şapkasını önüne alsın düşünsün. 12 senelik rezillik hala devam etmekte ve lakers ilk defa gidişatı durduracak ışığı vermiyor, lebron james ve klutch sports sayesinde görüldü ki lakers sadece ismi kalan bir cleveland cavaliers. tarihi pat riley'den ibaret olan miami heat bile klutch sports'un ali cengiz oyunlarına düşmezken lakers'ın klutch oyuncağı olması utançtır.
372 entry daha
hesabın var mı? giriş yap