5152 entry daha
  • halk tv yayınını izledim gerçekten inanamıyorum lan. gerçekten gördüğüme duyduğuma inanamıyorum vay amk. adam "bana ambargo uyguluyorsunuz" diyor yalandan da olsa kimse demiyor ki "yok yav olur mu öyle şey". özdağ türkiye'de yaşayan herhangi bir muhalif için dünyanın en bariz gerçeğinden bahsediyor "telefonlarım vs. 7/24 dinleniyor" diyor halk tv elemanları birden devletçi kesiliyor "bu resmi bilgi mi? bu bilgiyi nasıl aldınız?" abi lütfen ya biz fetoşlu yıllardan sağ çıkmış insanlarız siz liseli mi kandırıyorsunuz? lan halk tv oldu mu sana iki dakikada haber türk vay canına lan gerçekten ne desem bilemiyorum.

    adamın çok basit bir iddiası var: danimarka, ingiltere vs. kaçak göçmenleri geçici sığınmacıları nasıl yolluyorsa biz de yollayabiliriz yollamalıyız. bu abi bu kadar. ister katıl ister karşı çık. fakat alaattin çakıcı'sından nevşin mengü'süne süleyman soylu'sundan canan kaftancıoğlu'na kendilerini paralıyorlar amk. bu kadar manyakça çok az şey gördüm abi biri götünden "evrensel hukuk" diye bir şey uydurur ondan gönderemeyiz der öbürü mafya lideri özdağ'a dış mihrak muamelesi çeker diğeri küfreder.

    lan adam bilerek ya da bilmeyerek bunların çarkına besbelli çomak sokmuş böyle saçma bir şey görmedim. şu hayatta alaattin çakıcı nevşin mengü süleyman soylu ve canan kaftancıoğlu'nu aynı noktada ne buluşturabilir abi?
10480 entry daha
hesabın var mı? giriş yap