2766 entry daha
  • geçen gün bir arkadaşımla birlikte bebeği olan bir arkadaşımızı ziyarete gittik hastaneye. odaya çıktığımızda içeride olacakların ilk işaretini görmüştük. kapının üzerinde çelenk benzeri bir çiçek ve o çiçeğin üzerinde de bebeklerinin adı yazıyordu! önce yatakta yatan eşine selam ettik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. sonra hasta odasının içinden başka ufak bir odaya daha geçtik.

    aman tanrım! önce süslü püslü cam bir damacana benzeri şeyden kırmızı bir şerbet ikram etti bizlere. tadı da leş gibiydi. adı lohusa şerbetiymiş. sonra ambalajının üzerinde bebeklerinin adı yazan madlen çikolata yedik. giderken de elimize yine bebeklerinin adı yazan rozet ve magnet tutuşturdu. bu kadar ıvır zıvırla nasıl uğraştığını düşünürken, öğrendim ki tüm bu organizasyonu özel bir şirket yapıyormuş. aman ne hizmet! iyi de geçirmişler bu arada.

    son olarak; sizin cinsi münasebetinizin meyvesi olan bebeğinizin adı yazan rozeti niye takayım yakama? bebeğinizin adı yazan magnet niye buzdolabımın üzerinde dursun? geldik işte, bir geçmiş olsun, bir hayırlı olsun dedikten sonra siktir olup gideceğiz. ne mallar var allah'm.
2847 entry daha
hesabın var mı? giriş yap