58 entry daha
  • üzülerek söylüyorum ki akp eğer bu saçmalığı yasalaştırmaya kalkarsa yaptığı darbeye kaşınmak olacaktır.

    bu, darbe olsa ne güzel olur diyen bir yorum değildir. bir gerçeğin ifadesidir.

    her ne kadar askerin siyasete karışması türkiye'nin en büyük sıkıntılarından biri de olsa, tsk'nın siyasi hassasiyetlerinin bir yere gittiği yok. akp'nin mevcut tavrıyla yaptığı, açık açık kışkırtmacılıktır. darbe ya da benzeri bir müdahaleyi davet etmektir. ateşle oynamaktır. kendilerinin türkiye'nin geleceğini filan düşündükleri zaten yok ya, kendi geleceklerini düşünüyorlarsa bırakmaları gereken bir tavırdır.

    öte yandan, mide bulandurucu bulduğum bir yasa tasarısıdır bu.

    tasarıya verilecek tek cevap "sana ne lan?" olacaktır. ama bilinmelidir ki, bu akp özgürlük anlayışının bire bir ifadesidir. çarpıtılmış ahlak anlayışlarının, oyuncak ettikleri, en önemli çıkar kaynakları olan pek kıymetli dinlerinin, samimiyetsiz, rant aracı inançlarının, halkı kandırmanın bir numaralı yolu olarak şova dönüştürdükleri ibadetlerinin gereğini, ne kadr mide bulandırıcı olursa olsun talep edeceklerdir. ama bu sınırların haricinde kalan, anlamadıkları, ya da mide bulandırıcı ahlaki ikiyüzlülüklerinin zıddına giden her hangi bir özgürlük, her hangi bir davranış, acımasızca bastırılacak ve yasaklanacaktır. cinsellik bu yasakların en başında gelir. sebep mi? üstad heinlein anlatmış:

    "insanlardan seksi alın. onu yasaklayın, kötü yapın. ritüel üremeye indirgeyin. onu bastırılmış bir sadizme sıınmaya zorlayın. sonra insanlara nefret edecekleri bir günah keçisi verin. onların ara sıra bir günah keçisini öldürerek deşarj olmalarını sağlayın. mekanizma binyıllar yaşındadır. zorbalar onu daha 'psikoloji' kelimesi icat edilmeden asırlar önce kullanıyorlardı. işe de yarar hani."

    anladınız mı ülkenizin nereye gittiğini?

    bu saatten sonra kimse bana münferit olaylardan bahsetmesin. bu öneriyi ve bunlar gibi onlarcasını boğazımızdan aşağı tıkmaya çalışan akp'nin arkasında duran hiç kimse de liberalliğini ilan etmesin. liberalim diyip bu adamları destekleyen kişilere diyeceğim tek şey var:

    "siktirin lan, kıçımın liberalleri!"
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap