53 entry daha
  • filmdeki sahnelerden birinde

    --- spoiler ---
    andy, fridays programında bir skeç canlandıracaktır. skeçte tüm aile birbirinden habersiz, ot çekmiş, ve ailenin tüm bireylerinin kafası bi milyon olmuştur, parodi bunun üzerine gelişecektir. daha doğrusu tüm diğer oyuncuların bildiği senaryo budur. andy ile yapımcı arasındaki anlaşma ise, daha farklıdır. andy kaufman, canlı yayında, "ben uyuşturucu ile alakalı skeçte oynamam" deyip rest çekecek, programı sabote edecek, üstüne bi de yönetmenle yumruklaşacak, program reklam arasına girecek, seyirciye tüm olayların gerçek olduğu intibası bırakıldıktan sonra, programa dönüldüğünde asıl parodinin az önceki kavga olduğu söylenecektir. işlerin gerçeğe çok yakın olması istendiğinden, diğer oyunculara bundan bahsedilmemiş, sadece andy, yapımcı ve yönetmen olayı bilmektedir. gerçi işler yapımcının istediği gibi gitmez ama benim yönelmek istediğim nokta farklı şimdi.

    filmde, andy, "ben bunu yapamam" dediğinde karşısında oturan adamla ağız dalaşına tutuşur, olaydan hiç haberi olmayan adam andy ye kızıp, kameranın arkasında repliklerin yazdığı panoları getirir. ve canlı yayında "al beceriksiz herif, madem aklında tutamıyosun, panolardan oku" deyip, andy nin önüne fırlatır.
    --- spoiler ---

    filmde bu karakteri norm macdonald oynamıştır.gerçek hayatta bu olayı andy ile birebir yaşamış olan kişi ise michael richards tan başkası değildir. hani seinfeld de cosmo kramer ı oynayan adam.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap