2 entry daha
  • öncelikle bu filmin orjinali olan 2001 yılı kore yapımını (bkz: yeopgijeogin geunyeo) çok severim onu söyliyim.

    malesef elisha cuthbert'in varlığına rağmen film tatmin edemedi beni. bir kere "yeniden çevrim" başarısı açısından sınıfta kalıyor. zaten bir kere kültür farkı var. kore kültürü ile abd kültürü uyuşamaz, imkansız. haliyle bunu bildiklerinden tamamen kendilerine göre evrimleştirmişler ama bu seferde orjinal filmin bıraktığı o tadı yakalayamamışlar.

    sonra tek başına bir film olarak da yetersiz kalıyor. iyi bir şey bulmak istersem o da bu filmdeki ilişkinin yaşanırken sunduğu süprizler. sıradan aşk hikayeleri aşamalarına sahip olmamasını hoş bulabilirim en fazla.

    filmde sahne bazında olup bitenden etkileneceğiniz sıralarda da kore filmini izlemenin getirdiği bilgi sahibi olmanın sayesinde oradan veri tamamlaması yaşıyorsunuz, anca böyle işe yarayabiliyor. yani o filmi izlemeyenin bundan o kadar da etkilenebileceğini sanmıyorum.

    elisha da böyle bir kız karakteri için uygun seçim olmamış bence. yani the o.c. dizisindeki anna'yı alıp bunun yerine koysalar çok daha uygun bir seçim olurmuş. sonra erkek ile aralarında bir kimya uyumu da göremedim ben.

    bi de kore filmindeki melodiyi kullanmışlar işte bir iki yerde.

    filmin getirdiği bi güzellik şey; kore yapımını özlediğimi hatırlattı. en kısa zamanda bir yeniden izleme yapacağım galiba..
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap