795 entry daha
  • bunu savunan 5li çete bilmem ne diye savunuyor ya, bunun adı benim elimde imkan olsa ben de yaparımdır.

    kardeşim sen bunu 10 sene önce yüzde x faizle ödeyeceğim diye alıyorsun sonra da diyorsun ki faizi sil. sen sözleşme şartlarına uymuyorsun, uymak da istemiyorum diyorsun.

    e peki güzel kardeşim yarın da senin 24 ay 100 tl ile aldığın internet 500 tl derlerse ve uymuyorum sözleşme şartlarına derlerse isyan çıkarma hakkın var mı?

    her şeyi geçtim, 10 sene önce kredi çekmişsin, diyelim ki o dönemki 400tl ile 1 ay mutfak masrafı çıkıyor asgari ücretin yarısı. şimdi 14te biri. o zamanki 400 liradan aldığın 1 yıllık kredi 7 asgari ücretken şimdi 1 asgari ücret bile değil.

    bakın bu her türlü ne derseniz deyin hırsızlıktır. kanun önünde herkes eşit ise, o zaman ödeyen kişiler ne olacak? e bu adamlar doğru düzgün iş yaptığı için mağdur oldu. devletin görevi suça teşvik midir?

    ben de gelir vergimi ödemeyeyim kardeşim, 10 sene sonra şu andakinin 10da biri fiyata öderim. mtv ödemeyeyim hiç bir şey ödemeyeyim.

    bakın güzel kardeşim devletin kasasından vatandaşın parasıyla peşkeş çekilen her şey haram olsun, o vergilerle saltanat kuranlara hakkımız haram olsun ama ben kredi çekeyim ödemem nasıl olsa borcu silerler kafasındakilere de haram olsun. çünkü arada fark yok. herkes kendi çapında hırsızlık peşinde.

    bu nedenle bu ülkedeki insanlardan tiksiniyorum. işine geldi mi hak hukuk adalet, işine geldi mi borcumu sil yaaa devlet. ikiyüzlülük.

    edit: öğrenci onlar yaaa diye savunan arkadaşlara bir tüyo vereyim, öğrenci iken borç ödemiyorlar. bunu hala ödememiş 40bin tlden fazla maaşı olan arkadaş vardı. emin olun böyle tonla adam var. ee şimdi bu adam mı muhtaç? faizin 1 veya 2 yıl sonra başlaması gibi şeyler uygulanabilir fakat direkt silmek bildiğin suça teşviktir
380 entry daha
hesabın var mı? giriş yap