• üst edit:
    aklı öldürürsen ahlak da ölür.
    akıl ve ahlak öldüğünde millet bölünür.
    kadı’yı satın aldığın gün adalet ölür.
    adaleti öldürdüğün gün devlet de ölür.

    birilerine torpil yapılacakken piyangonun vurduğu ev hanımın gerçekleştirdiği eylemdir.

    https://www.memurlar.net/haber/1036247/

    "kendisini denemek için yükseköğretim kurumları sınavı'na (yks) giren sert, hiçbir destek almadan ve dershaneye gitmeden 3,5 ay boyunca gece-gündüz çalışarak eşit ağırlıkta 492,62528 puan alarak, 3 milyon 243 bin 425 öğrencinin girdiği sınavda türkiye 1671'incisi oldu."

    yani neresinden tutayım bilmiyorum.

    - liseyi açıktan arkadaşı söyleyince okuyabileceğini öğreniyor
    - asıl amacı kpssye girip memur olabilmek
    - açık liseyi bitiriyor ve sınava 3,5 ay kala gene arkadaşının tavsiyesi ile (burası çokomelli) kendini denemek için yks sınavına giriyor.
    - 3,5 ay gece gündüz çalışarak (iki çocuğuna kocası falan bakmıştır sanırım bilmiyorum) açıktan lise bitiren bu kızımız türkiye 1671.'si oluyor.

    buna inanan şirinlere de inanır, noel babaya da inanır. ben bu kızı suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın ama zamanında kpss birincisi çift vardı fetöcü hatırlarsanız aynı muhabbet dönmüştü işte iki üç çalıştım başardım falan.

    ama burada kızın haberi yok sanki. kpssye girip memur olmayı düşünen bir arkadaş. sanırım torpil sisteminde kayma olmuş.

    eskiden fetöcüler ışık evlerinde öğrencileri köpek gibi çalıştırıp hukuk fakültelerine falan sokmaya çalışırdı çünkü ösym'ye erişimleri yoktu.

    ama akp döneminde tabiki bir öğrencinin puanını ösym merkezinde değiştirmek çocuk oyuncağıdır sanırım. buna kpss dahil bütün sınavlar dahildir. sonuçta o öğrenci durumdan haberdar olup çok çalıştım derse ve sınav puanı yüksek çıkarsa kim ne yapabilir? tamamen gri bir alan. akp döneminde tıp, hukuk hatta öğretmenlik, memurluk kazanmış herkesi keşke tekrar sınava sokabilsek. inanılmaz sonuçlar göreceğimize inanıyorum. sonuçta fetö darbesi sonucu hukuk sistemine nasıl fütursuzca ve pervasızca akp militanları yerleştirildi biliyoruz il-ilçe başkanları falan.

    3,5 ay nedir yahu altyapı bile olmadan. arkadaş çıldıracağım ya. bir de işte gri alan ya millet tebrik etmiş falan yorumlarda. yahu sizin çocuklarınız en verimli yıllarını bu sınavlara yıllarını harcayarak tüketiyor. bunu başaramıyor. nasıl inanırsınız arkadaş yahu?

    yazık. gerçekten çok yazık bu ülke gençlerine...

    edit: mezun olunan okul ve diplomayla ilgili çok kişinin dikkatini çeken ilginç ayrıntılar var:

    (bkz: #140601977)

    son edit: sabah bile haber yaptıysa kız şizofren demek:

    https://www.sabah.com.tr/…si-gercek-cikmadi-6099819
192 entry daha
hesabın var mı? giriş yap