3 entry daha
  • olay 28 temmuz 2021 yılında litening adlı youtube kanalının rush e adlı, piyanoda çalması imkansız olan modern internet eserini çaldığı videoyu yüklemesiyle başlar. sözü edilen video
    ancak size ilk başta rush e denilen eserden bahsetmek isterim. efendim, bu eser eğer 15 tane eliniz, 5 tane beyniniz yoksa ve beethoven değilseniz gerçek hayatta tam anlamıyla çalamayacağınız bir eser. daha iyi anlamanız için size eseri bırakıyorum. rush e. rush e konusunda bir anlayış geliştirdiysek hikayeye devam ediyorum.
    bir yaz günü litening adlı kanal, bu eserin “çalınabilir” versiyonunu youtube'a yükler. altına internet dünyasının bir vatandaşı “kim bundan nasıl hoşlanmaz? böyle çalabilecek başka birini düşünemiyorum” diye yorum bırakır ve bu yorum üzerine fanchen adında, sislerden ve karanlıklardan gelmiş tipik bir “asshole” karakter belirir ve şunu yazar: “alınmayın ama muhtemelen (performansı) çok vasat olduğu içindir”. sonrası oldukça uzun, “öyle mi, sen de çal da görelim” tarzı, ergen kavgasından hallice bir modern internet savaşına dönüşür. (merak edenlere yorumlar hala altta durmaktadır). bu modern internet kavgası hız kesmeden, yaklaşık 1 ay sürer. super villain anime karakterimiz herkesin kendisinden umut kestiği bir anda, rush e'yi çaldığı videoyu bizim gibi fanilerle paylaşır.
    fanchen rush e
    internet alemi sessiz, internet alemi şok. internette millete bok atan herif gerçekten de bok attığı kadar varmış?!
    ayrıca, fanchen'in rush e'si özeldir çünkü internette bu eserin “kolaylaştırılmış” versiyonları zaten halihazırda vardır. ama yok, fanchen herkese koca bir “hassssiktir” çektirmek için bu imkansız eserin kendi versiyonunu uyarlayıp bize sunmuştur.
    bana göre bu, bir top 10 anime battlesdır, bir mucizedir. youtube tarihinin en büyük ayarı olarak da gönüllerde taht kurmuştur.
hesabın var mı? giriş yap