37 entry daha
  • benim takıldığım nokta şu ya. ya bir kere de hakkaten ya burda bi ibnelik var burda bi yanlış var diyemiyorsunuz lan. yani fenerbahçe bu konuda vahim bir vaka. bu kadar özeleştiriden uzak bir camia olamaz. iticiliğinizin sebebi de bu. adam 10 senedir kupa alamıyor neredeyse ve gelmiş burada galatasaraylılara ezik diyor. bu nasıl bir psikoloji.

    başlığı açan arkadaş son derece güçlü şekilde anlatmış. kanıtlamış. bruma'nın değerinin düşmemesini biriniz açıklayamamış. bonservis bedelinin altında alındığı için galatasaraylı trabzonsporlu beşiktaşlı oyuncuların piyasa değeri düşürülürken pedro'nun değerinin aynı kalmasını biriniz açıklayamamış. kerem aktürkoğlu'nun değeri düşerken rossi'nin değerinin sabit kalmasını biriniz açıklayamamış. ben eminim ya bir tane fenerli bile rossi'nin 14 milyon euro piyasa değerinin gerçekçi olduğunu düşünmüyordur. ama bunu dile getiremez fenerbahçeliler. çünkü alayı sapık gibi fanatikler.

    inanın ben fenerbahçe eljif'i kim min jae'yi yüksek bedelle sattığında gurur duydum. bir galatasaraylı olarak hoşuma gitti. yani konu galatasaraylılık değil. burada bir takım aleni şekilde kayırılıyor.

    size soruyorum. gerçekten bunu mu istyorsunuz? kayırılmak, ayrı tutulmak, hile ile üste çıkmak? bu mu yani? sonra son kale falan diyorsunuz komik oluyor. biraz onurlu olun onurlu.
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap