26 entry daha
  • ilkokul 3.siniftayim dogumgünüm geliyor. yirmili yaslarima kadar dogumgünümün cigirtkanligini haftalar onceden yaptigim icin haliyle okulda da herkes biliyor yaklasan dogumgünümü.

    neyse dogumgünüm geldi bekledigim ilgiyi bulamadim birkac kucuk hediye falan moraller bozuk. gunun ortalarina dogru sira arkadasim cantasindan utana sıkıla bir paket cikardi dogumgünümü kutlayip bana verdi. icinde bir kursun bir kirmizi kalem. detayli hatirliyorum kursun kalemin uc tarafina dogru kiz cocugu resmi vardi ve kalem biraz yassiydi. ben (ki o zaman pek farkinda da degilim hayatin zorluklarinin) neye ugradigimi sasirdim cunku biliyorum ki bu arkadasimin 4 kardesi var ve babasi yok anne ev temizleyerek gecindirmeye calisiyor ailesini. ve hatta az cok farkindayim ki ailem de yardim ediyor bu arkadasima ve ailesine.

    bunca yil gecti halen o hediye beni allak bullak eder benim cigirtkanligimdan mi kendi icinden gelerek mi almisti bana o hediyeyi bilemiyorum ama o hediyeyi gorunce arkadasim bize gelsin hep bizde kalsin bizim yedigimiz gibi yemekler yesin benim gibi yeni canta alsin annem onun beslenmesine de muz koysun istemistim...
357 entry daha
hesabın var mı? giriş yap