1 entry daha
  • (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
    (bkz: #59097157)

    sotmetre necessàriament importa, no tenim per avaluar conceptes abstractes tals com l'ego. humà, és un ésser biodegradables eclèctic. tots els éssers vius estan constituïts, el producte és la base de l'evolució dels actius biològics és eclèctic; però aquí considerem especial en el context de l'evolució del cervell. molts article científic rastlasa extrec el '' cervell hoimor von ditfurth't vaig aprendre que entenc els problemes mimarisi tractaré de resumir aquí ...

    tots els éssers vius, han de crear una forma d'organitzar el moviment. tot i que una sola cèl·lula, és impossible viure uns òrgans d'acció en viu no es pot utilitzar de forma regular des de llavors. a causa de la impossibilitat de cada espectacle yönelimsellig essencial per a les cèl·lules que es mouen a l'atzar, especialment el subministrament d'organització multicel·lular en el moviment d'estar vivint ha estat una de les tasques més bàsiques. automòbil, ordinador o calculadora, com en totes les activitats que requereixen que el sistema simultani d'elements separats l'un de l'altre, de forma sincronitzada amb la solució bàsica que les criatures multicel·lulars, les cèl·lules ascendir a entre iletişim.

    la primera comunicació entre les cèl·lules en viure transfereix entre les cèl·lules veïnes, enzims i hormones creats mitjançant l'establiment d'una relació especial amb certes molècules, com a clau-pany. les substàncies secretades per una cèl·lula, que mostren els mateixos efectes en altres cèl·lules i organismes dins d'un cert temps, depenent de la taxa d'activitat química, sempre que un establiment de la sincronització tardana. viure en el diàmetre i la simplicitat, en particular, segueixen protegint la integritat de la utilització d'aquest sistema.

    però la mida de vida augmenta, la comunicació química lenta. en aquesta etapa, pot ser que els productes químics que flueix carreteres de l'especialització de les cèl·lules gradualment durant el treball en, potser d'una altra manera, un nou tipus de cèl·lula que la comunicació en la forma de transmissió d'electricitat, emergeix del nervi hücresi. mitjançant la vinculació d'aquestes cèl·lules de tot l'organisme que ens porta fins a la velocitat i donar-se compte de l'orientació, un gran avantatge evolutiva d'aquesta tecnologia s'està estenent ràpidament.

    en un sistema, que hi hagi diguem que un cotxe d'aquest sistema, el treball més útil que es pot fer per assegurar que l'organització de les activitats, el sistema per reunir en un centre amb la informació rebuda línies de transmissió des de diversos punts i decideixen convertir-se en el pròxim sistema al centre. també veiem que el mateix enfocament pot aplicar in vivo. les instal·lacions proporcionen una comunicació més ràpida, en lloc de fer la mateixa tasca de totes les cèl·lules de l'organisme, és possible fer que la divisió del treball entre ells, però només amb una condició: que fa possible la divisió del treball i necessitava un centre per a l'organització. aquests centres s'estan establint amb els seus llaços que s'estableixen entre les cèl·lules nervioses. que les cèl·lules nervioses no es poden carregar només la comunicació, sinó que també es converteix en l'organisme determina l'estratègia de moviment.

    petits grups de nervis, que augmenten el nombre d'enllaços entre si per l'organisme es torna més hàbil. amb el desenvolupament dels òrgans sensorials, prèviament notat la presència de l'enemic, com ara estratègies de caça de llarga distància poden ser seguits de forma remota, evolutivament gran benefici. a més d'això, les activitats internes de manera més eficaç per fer en nom de la ficció domèstica en el cada vegada més especialitzat per anar organismes, que estan començant a semblar-se a un estat molt gran que es produeixen en certs òrgans dels llocs de treball específics. sempre serà necessari que les cèl·lules nervioses més per assegurar les creixents necessitats de la creixent grandària de l'organisme. de manera que, mentre que l'organització d'aquesta important part de l'organisme en els seus cossos de les cèl·lules nervioses, avalua part de la informació que ve del món extern. mentrestant, la comunicació química que es van retirar de la circulació, l'organisme és útil recordar que les pròximes transmissions nervioses regulats per mitjans químics. "continua utilitzar si funciona" enfocament sempre és el favorit en la biologia.

    les primeres mostres del cervell consisteix a viure en aquest nivell. d'una banda, per regular la circulació de la sang, de manera que el mesurament dels productes químics del cos, mentre que també la realització d'aquest deure de donar els seus cervells reaccionen reflexivament contra factors externs. desenvolupament posterior del cervell és extremadament interessant. reflexiva resposta a les accions que es poden fer bastant limitat, però van fer un moviment conscient del cervell dins l'organització existent no és possible; l'activitat extremadament complexa, com la consciència de la massa crítica necessària per aconseguir encara no estan disponibles. hi ha una gran problemi informació plena d'ambient desconegut, però l'organisme no és capaç de donar-se a conèixer per analitzar aquest trencaclosques. en aquesta etapa, la solució trobada per l'evolució, es va a instal·lar en directe a estereotipar els patrons de comportament. "un projecte de llei a la cara (forma aguda triangle semblant), dos ulls (rodons) i una pinta (coses que fa pivotar en ells) que es veu venir i es fertilitza", ja que l'estat es trobarà amb freqüència en la vida amb l'arribada com tecles especials de resposta carregat cerebral congènita viure sense introduir una molèstia com el raonament independent, gràcies a l'experiència de les espècies viuen les seves vides. començant a comprendre el que és per escapar dels pollastres cometa que s'acosta tot el que veuen des d'on millor exemple: (# 13.210.198).

    el desenvolupament del cervell està augmentant tot el temps, i que adquireixen la capacitat de realitzar certes criatures formes d'aprenentatge i avaluació llestos. la vida, per tant, el tipus d'orientació que li va atorgar pot desenvolupar problemes de conducta contra sense resoldre, augmenten la probabilitat que tenia a la vida. però es necessita tornar a aprendre per cada individu d'aquesta informació. aquesta informació és necessària per a ser traslladat a una unitat d'emmagatzematge, excepte els gens. en entrar al circuit de la cultura desenvolupada entre criatures socials en aquest punt. la informació es transmet de generació en generació a través de la cultura. t fins a la gent ...

    "el cervell humà és un fòssil vivent", diu el biòleg. tots aquests passos que hem discutit alguns paràgrafs sobre l'evolució del cervell, el cervell es poden veure en cadascuna de la nostra carn i de la forma en la sang. aquest òrgan complex que simplement no és possible dividir la capa, el que facilita la comprensió de la classificació, podem dir que el cervell es compon de tres planta principal. altbeyin, els nivells sanguinis de la temperatura del nostre cos, en l'exercici de funcions com el control de les hormones,ortabeyin comportament aposta estereotip que tenim instal·lats. büyükbeyin com el lloc on les nostres accions conscients i el motor de la nostra capacitat de ser vistos com les capes niuades en el cervell de cada un de nosaltres.

    han sorgit a la vegada, milers de milions d'anys de les condicions per al cervell gradualment a mesura que un òrgan s'ha desenvolupat en si, en tots dos, els animals reflexius salvatges tant pel raonament, el pensament pel trasllat de persones al mateix temps, la infraestructura física de la conducta contradictòria de l'home. el cervell és l'únic exemple d'arquitectura eclèctica.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap