26 entry daha
  • kafandaki kurgulardan, hikayelerden bihaber tanışmak istemeyen erkek olabilir pek tabi. -a bilmek, -e bilmek kapasite meselesini de sen yapıştırıyor olabilirsin pek tabi. biraz da iç sesleri konuşturalım:
    a: (yaaa bana bakıyor, saçım nasıl ki? ruju taşırdım mı ki ben ya sürerken? zaten miyopum çıkarken aynaya bakıp buğulu bişi görüyorum ya taşırdıysam yaaaaa..)
    b: (ya bu metro ne zaman gelicek yaaaa. ışık mışık da yok tünelin diğer tarafında. galiba yeni gitti.)
    a: (ya bu montu yeni aldım da güzel duruyor tabi de acaba ben bunun fiyat etiketini üstünden çıkardım mı? buraya doğru yaklaşıyor ya fiyat etiketi üstündeyse? kaça almıştım ben bunu? ucuzcu derse ya bana? hay allahım yaaaa)
    b: (ya şurda da biri duruyor bi gidip sorayım acaba ne zamandır bekliyor. derse geç kaldım ya bu ne ya?!)
    a: (allahım allahım cidden geliyo ya bakmıyım o tarafa ilgili gözükmeyeyim. dur şu atkıyı şu tarafa savurtayım da parfümümü alsın. ehi ehi.)
    b: afedersiniz. ne zamandan beri bekliyorsunuz metroyu?
    a: ııı şey beş dakika oldu sanırım.
    b: hmmm beş dakika demek. tamam sağolun.
    a: (yaaa beş dakika dedi tekrar etti dediğimi yaaaa yerim ben bunu çok tatlı yaaaa. aa metro geliyooo. uzaklaşmadı aynı kapıdan bineliiiim diye canım benim yaaaa.)
    b: (üff ya geliyor sonunda. şu vagon daha boş gibi burdan bineyim ben en iyisi)
    a: (allahım allahım yanıma oturur mu ki yaaa? ay sakin olmalıyım bakma bakma o tarafa, bi ağırdan sat kızım ya kendini. evet işte aynı yerden bindik aynı vagondayız kihkih. oturayım da şöyle belki yanıma gelir. ... evet evet hay allah yanıma oturmadı ama aynı hizada. bana yakın olcak ya çapkın seni.)
    b: (kapıya yakın tarafa oturayım da bir an önce inip derse koşayım.)
    a: (yaaaa kıpırdanıyo aynı durakta mı inicez acaba? yaa aynı okuldayız biz bununla. süper, artık her gün birlikte gidip geliriz. ehi ehi.)
    b:( üff hadi yaaa hadi yaaaa.)
    a: (kesin konuşucak bana doğru bakıyor. gülümsesem mi? yok yok dur ya önce o gelsin tanışsın ben sonra ona habire gülümserim zaten hayatımızın sonuna kadar.)
    b: (bu kız bana niye bakıyor yaa? aman ya sonunda geldik.)
    a: (evveeeeeet kesin konuşacak bana bakıyor. ya bi dakika niye diğer kapıya gitti bu be?? yanına gider miyim diye mi ölçüyor acaba?)
    b: (bu kapıdan insem bizim bölüme daha yakın. koşarım biraz da. yetiştim tamam.)
    ve sonra erkek kısmısı metrodan iner koşarak gözden kaybolur..
    a: (öküz nolcak. bi gelip tanışamıyooo yaaaa. öküz öküz evet! zaten duygusal zeka sosyal zeka sıfır. amaaaaaan...)
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap