2 entry daha
  • izleyip hemen tüm sevdiklerimle paylaşmak istediğim ve tekrar tekrar izlenesi nadir filmlerden oldu benim için. ihtiyacı olan olmayan herkes için genel olarak hayatı, korkuları, iletişimi, özgüveni, kararları, bağımlılıkları, aşılamayacağı düşünülen kaygıları ve kayıpları sorgulayıp üstesinden gelinmesine yardımcı olan yararlı uygulamalar barındırıyor.

    dr. stutz'ın psikoterapi alanındaki eleştirilerini eğitim aldığı hocalarından ve kendisi üzerinde de uygulanan tedaviden bahsederken görebiliyoruz. geleneksel psikoterapide marjinal karşılanan (bkz: neuro linguistic programming) ve bahsi geçtiğinde kafada genelde köstekli saat ve zihnin alıkonulması gibi gerçeğinden uzak fikirleri canlandıran (bkz: hipnoz) 'u isim vermeden veya tanımlamadan kendi tedavi mekanizması içerisinde hastalarına uyguluyor.

    jonah hill bu seansların ve araçların kendisinde ve terapistinde işe yaradığını uzun süre deneyimledikten sonra filmi izleyen herkese de faydalı olabileceğini düşünmüş ve bence seans sahnelerindeki telkinler, filmi izlerken interaktif bir terapinin içindeymişiz gibi kendimizde de o an uygulanıp içselleştirilebilir halde sunulmuş.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap