4 entry daha
  • her nedense matah bişeymiş gibi gösterilir bu. bazı müzik dinleyicileri için olmazsa olmazdır. tamam kötüdür vs demiyorum ama tü kaka edilen playback neyse şarkıları canlı okumakta buna yakın bir mevzudur. ne çok azdır ne de çoktur. ama neden abartılır, insanları mest eder anlamış değilim birader.
    düşün şimdi... 2-3 arkadaşınla izbe bir bara gitmişsin, mekan sahibi dayamış murat yılmazyıldırım'ı cd'den kulağının dibinde civili civili tekrarlanıp duruyor. şimdi bu durumda sanki ses murat abinin ağzından çıksa daha az acı çekeceksin? ulen adam zaten kötü işte ne diye illa organiği olacak dolaysızı olacak diye kasarsın ki? üzerinde pause tuşu olan bir müzik çaların getirdiği müsterihliği o adam tek başına nasıl verebilecek zaten sana?

    şaşırıyorlar işte insanlar bazen. hatta bazen şöyle diyaloglar bile olabiliyor;

    - beril akşama gwen stefani konseri varmış kesin gidelim yarim ha?
    - aa evet kesin gidelim tabi berkcim ben onun davulcusuna müptelayım sen zaten gwen stefani'nin sol kalçasına mütedeyyin eğleniriz çosarız

    sanki gwen stefani konserde sol kalçasını üzerine vazelin sürülmüş halde berk'e tepside ikram edecek. sanki gwen'in davulcusu* beril'e bagetlerini bırakacak. nedir arkadaş? mevzu hepi topu kuru kalabalık içinde tepişmek olacak işte. 1/15.000 gwen stefani ilgisi düşecek bağrına. çok gerekli değil esasen. ama dikkat et, konsere kesinlikle gitme de demiyorum. git. yaradan rabbinin adıyla git. ama bu konsere gitmek yerine d&r'dan 2,95 ytl'ye tuğba özay'la pilates vcd'si alıp evinde izleyip asılan adama da bok atma. onunki de yanlış değil unutma.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap