10 entry daha
  • --- spoiler ---

    alemde ne kadar göt veren varsa bu onların atasıdır. delikanlı, aşiret, sıkı aile pozlarına girmiştir fakat 5 para etmez topluluğun reisidir.

    göt veren coco, meadow'a o kadar çirkince ithamda bulunurken bunlar kendi bacıları, anaları, karıları yokmuş gibi ses çıkartmamış birde bu yavşağa sahip çıkmaya çalışmışlardır. sonunda tony dişlerini ağzına vermiştirde bizi rahatlatmıştır. tony dişlerini ağzına verirken ise butch piçi silahı görür görmez”bu alemin ağası da paşası da sensin tony dayı” diyerekten kendi postunun capo'luktan öte gidemeyeceğini göstermiştir.

    birde bu phil, butch geri mi çekilsek adamlar bizi avlamaya çalışıyor diyerek tırstığını söylediğinde; seni kaptan yapacağım umarım diyerek adama gazı vermiş ve capo'su olaya geç uyandığı için harekete geçmeye çalışmış fakat işe yaramamıştır.

    sonunda torunlarının ve karısının gözleri önünde geberdi. üzüldük mü? hayır. çünkü bu tip götverenler başta karşıda ki kişiyi dener, sonra sindirebilir miyiz acaba diye sorup ardından hamlesini yaparlar. tam bir kaypaktırlar bu ibnede bu dizide ki en güzel örneğidir.
    --- spoiler ---
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap