2 entry daha
  • galatasaray'ın eğer yenseydi izmir atatürk stadında şampiyonluk turu atacağı maçtı. maçtan önce altaylı arkadaşım benimle iddiaya girmek isteyince, sokakta tanımadığı insanlar bile " ulan salağa bak altay yenecek diye iddiaya giriyor " diye kendisine ağır ithamlarda bulunmuştu. benim için hava hoştu, bedava kola içmek o zamanlar gayet güzel bir aktiviteydi.

    tüm galatasaray taraftarı rahattı. şampiyon takım izleyeceklerdi. tribünlerin kapalının yarısı dışında tamamı galatasaray'a verilmişti. ben de babamlarla kapalıda yerimi almıştım. ilk yarıda öyle bir altay vardı ki sahada, gıkımızı çıkaramıyorduk. bu maçta tartışmasız altay'ın en iyi oyuncusu haydar'dı. tüm kanadı hallaç pamuğu gibi atıyordu. bunun normal bir sonucu olarak da altay bir gol buldu ilk yarıda.

    ikinci yarı daha kontrollü geçmişti maç. galatasaray'ın en tehlikeli pozisyonu hakan şükür'ün kafa vuruşunda topun önce üst direğe sonra çizgiye gitmesiydi. bu pozisyonda topu rahatlıkla tipleyebilecek olan arif erdem, elini kaldırıp "gooool" diye orta sahaya koşmayı tercih etmişti. pozisyon net olarak gol değildi. maç boyu morarmış bir şekilde olan ben, tüm hıncımı korner atmaya gelen marcio'ya selam söyleyerek almıştım. onun bir suçu yoktu gerçi..

    böylece gerçekten çok pis göt olduğum bir maç oldu. arkadaşıma kolayı mc donald's ın bedava kuponuyla almıştım sanırım. amma pintilik yapmışım şimdi düşününce..

    bu arada, aynı arkadaşım 8 ocak 2009 altay galatasaray maçını da altay'ın kazanacağını iddia ediyor. yok artık bu sefer olmaz ya.

    edit: arkadaşım uyardı. haydar değil müslim can olacakmış o iyi oynayan oyuncu.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap