4 entry daha
  • tek kişilik modu iyidir, hoştur, ama bitirince (hele de intel toplama hastalığı yoksa bünyede) bir daha bitirmeye çok gerek olmaz. ama o multiplayer ne muhteşemdir be kardeşim!

    evvela, competitive ayrı güzel, cooperative ayrı güzel. comp oynamak isteyenlere standart dm, tdm, ctf gibi atraksiyonların yanında görev bazlı skirmish modu sunulmuş. toplamda 60 (!) kişiye kadar oyuncu destekleyen bu modun en güzel tarafı, oyuncuları 5'er kişilik takımlara ayırması, böylece "herkes herkese dalıyor" moduna girmiyor oyun.

    co-op'u nasıl anlatsam boş. sekiz kişiye kadar oyuncu destekliyor bu mod, ki konsollarda daha önce görülmemiş bir sayı (en azından benim bildiğim kadarıyla). oyuncular 3 sınıftan birini seçebiliyor - spec ops, soldier ve medic. isimlerden de anşılabileceği gibi soldier tank modunda takılıyor, spec ops elindeki marksman tüfengiyle ağır hasar veriyor, medic de heal kasıyor. takım çalışması oldukça ön planda, ve inanılmaz keyifli. hatta uzun süredir oynadığım en iyi multi oyun olduğunu utanmadan iddia ediyorum. her ps3 sahibi alsın, oynasın.

    jeton düştükten sonra gelen edit: spec ops'un önemli bir görevi de gruba cephane sağlamak. ha çok mu önemli, diil ama aklıma geldi işte.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap