1 entry daha
  • adı soyadı aynı harfle başlayan ufak kızları öldüren ve cesetlerini ad soyadlarıyla aynı harfle başlayan mekanlara bırakan* bir new yorker serial killerın gerçek öyküsünden esinlenilerek çekilen film.

    filmdeki dedektif kızımız, spoiler veriyorum kaçılın, hem tam bir gerzek olup 2 sene katille burun buruna yaşayıp katili ötelerde arar durur hem de zayıf psikolojisi ve titrek elleriyle tam katili yakaladım derken hastanelik olup durur..

    meltem cumbul ablamız ise öldürülen ilk ufaklığın acılı annesi rolüyle filmde 3-4 dk sorgulanmaktadır.

    bu arada filmdeki tek tanıdık oyuncu, meltem cumbul dışında tanıdığım tek oyuncu desek daha dogru olur, filmin ortalarında beliren ve bu kadar dandik oyuncunun arasında bu adam yancıyı oynamaz heralde düşüncesiyle katil olduğu ortaya çıkan dayıdır..

    senaryodan gayet başarılı bir film çıkabilecekken benim nazarımda dandik bir film çıkmasını ise sürekli kaşı gözü oynayan deli dedektifin hasta ruhunun cinayetlerin önüne geçirilmesine bağlıyorum. yani aman bizim kız delirdi diyceğine verseydin cinayetin gözüne de ilk bir saat 1 son bir saat de 2 cinayet işleyen adamı seri katil diye yutturmayaydın daha hoş olabilirdi belki yani mesela sanki...
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap