129 entry daha
  • trio programındaki deniz çoban adlı hakem eskisi usta bir manevra yaparak medya ayağı için algı yönetme işine başlamış...

    ulan nasıl ofsayt değil? yok topa yetişemezmiş?? lan geçen maçta osayi de yetişemezdi? ayrıca bu maçta doğrudan gol oldu, fb-antalya maçında o pozisyondan sonra topa fbli değdi. hatta antalyalı futbolcu alioskinin kafa topundan sonra şut çekti??? o ofsaytken bu nasıl değil??

    yemin ediyorum insanların sinir uçlarıyla oynuyorlar. ben böyle kirli bir lig daha önce izlememiştim. her alanda her mecrada inanılmaz bir saldırı var. ve bu saldırıya rağmen galatasaray 9 da 9 yaparak yoluna devam ediyor. çok büyük bir başarı. her maç hakeme, medyaya karşı oynayıp kazanıyor galatasaray. adalet yok ki hakemi, algıcısı, yalancısı, ne varsa hepsi yargılansın..

    galatasaray yönetimi, sadece tff, pfdk ve mhk ile ilgili değil, bu işin medya ayağını yöneten algıcılar ilgili de teker teker isim vererek basın açıklaması yapmalı. galatasaray yönetimi artık hedef göstermeli. program ve yorumcuların ismini vererek, yanlış konuşanlara soru sormalı, konuşmayanlara da niye susuyorsunuz diye hesap sormalı. galatasaray taraftarlarına seslenmeli, bu kanalları, bu programları izlemeyin, bu yorumcuları dinlemeyin diye taraftarı organize etmeli. 2 hafta önce hangileri o mevzubahis pozisyona ne demiş, nasıl yorumlamış bir de bu pozisyona ne demişler nasıl geçiştirmişler tarzında raporlar oluşturmalı. arşivleri karıştırmalı. bu pozisyonları da tutup avrupaya servis etmeli.

    trt spordaki hünkar mutlu twitter yorumlarını okumaya başladı. boey bile itiraz etmiyormuş? geçen maçta osayi itiraz etmiş miydi? ya da geçen maçta sana böyle twit atılmamış mıydı? niye şimdi sana verilen algı yönetme işini sanki sana antalyalı taraftarlar twitterdan sormuş gibi yapmaya çalışıyorsun?

    utanmıyorlar arkadaşlar, topyekün organize olmuşlar. ahlaksızlıkta çığır açıyorlar.

    edit : galatasaray yönetimi, özelllikle, şu an ağır top takılan, galatasaray kompleksi ve düşmanlığı alenileşmiş, fenerbahçe yancısı, beşiktaşlı güntekin onaya hesap sorarak başlamalıdır bu işe.

    entry'nin debe olması ve gelen mesajlar üzerine edit :
    görünen o ki, rakip takım taraftarları "ofsaytımsı" tabirini çok sevmiş. sürekli bu tabiri kullanarak mesaj atılmasından bunu anlıyorum. yani tff amacına ulaşmış. başka bir kayıt olsa paylaşılmazdı :) zaten yayın tarihine bakarsak, fenerbahçe maçı öncesi. yani hakemleri ve halkı etki altına almak için. nitekim hakem etki altındaydı ve buna rağmen galatasaray fener maçını farklı kazandı.

    neyse. galatasaray yönetimi ve taraftarları o golün iptalinin haksız olduğunu zaten söylüyor, kabul ediyor, hakem hatası diyor. hatta kayıtlar açıklanmadan en önce galatasaray yönetimi dedi kayıtları açıklayın diye. okan buruk maçtan hemen sonra çıkıp iptal kararını anlayamadık dedi. yönetim hakemlere ceza verilmesini ve var kayıtlarının açıklanmasını memnuniyetle karşılıyoruz diye ekleme yaptı. bunlara rağmen neden hala "ofsaytımsı" diyerek zarar verebileceğinizi düşünüyorsunuz??amacınız algı yönetmek mi? siz de mi bu işin bir parçasısınız? size ne oluyor? yani galatasaray'ın tutumundan sonra zaten sezon boyu bu kalıbı kullanmanız anlamsızlaşmış olmasına rağmen neden ısrarla boş yapıyorsunuz anlamış değilim. planınız tutmadı. "ofsaytımsı" dan önce, fb-galatasaray maçında hakeme rağmen nasıl kazandığımız, hakemin maçtaki hataları konuşulması lazımken o çok galatasaraya yakıştırdığınız erman toroğlu bile halil umut meler yeteneksizi hakkında bir şey diyemedi, maç sonrası tartışmalı pozisyonları geçiştirdi. nelson'un elinden çizilen ofsayt çizgisini bile konuşmadı kimse. geçiniz.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap