• antalyaspor - fenerbahçe maçında uygulanan, aslında uydurulan ofsayt kararının bire bir galatasaray antalyaspor maçında da yaşanması, ancak uygulanmamasıdır.

    evet pozisyonda ofsaytta olan antalyasporlu futbolcu sacha boey'i açıkca engellemektedir. peki bu gol neden verildi alçak herifler?

    pozisyon:

    https://twitter.com/…?t=_lsl8ldcaecl_j3skwgz7q&s=19

    işte her türlü etik değeri hiçe sayıp sırf fenerbahçe maç kazansın diye alakasız kuralları gidip alakasız saçma sapan yerlerde uygularsanız yarın döner dolaşır karşınıza çıkar.

    galatasaray yönetimi bunun peşini bırakmamalıdır. fenerbahçe'ye hediye edilen puanların hesabı sorulmalıdır.

    galatasaraylılardan da ricam bunu tüm tv kanallarına göndermeleri ve gündeme getirmeleridir.

    edit: benzer pozisyonda ofsayt verilen ve bu sayede fenerbahçe'nin 3 puan aldığı antalya fenerbahçe maçının var hakemi de bu maçın var hakemi de aynı kişi:

    (bkz: koray gencerler)
  • bir yerde ahlaksızlık zırlama bekliyorsanız bakın altından bir kollamasaraylı çıkar.
  • ofsayttan gelen antalyalı futbolcu galatasaraylı futbolcunun 1’e 1 markaj yaptığı takım arkadaşına perdeleme yaparak avantaj sağlıyor. (aktiflik) takım arkadaşının markajsız rahat bir kafa vuruşu yapmasına sebep oluyor.

    çok açık ofsayt.

    edit: bunu gol verirseniz oyun değişir. herkes 3 tane futbolcusunu pasif alana gönderir. atış kullanılırken rakip savunmaya hepsi gelip perdeleme yapar, aradan bir futbolcunuz çıkar golü yapar. bunun tartışılacak bir yanı yok. açık ofsayt.
  • daha önceki ofsayt denilerek iptal edilen pozisyonda kural kitabı iddiasıyla kararın doğruluğunu savunmuş kişilerin tutarlı olma adına ofsayt verilmeliydi demeleri gereken pozisyon.

    bana göre o da ofsayt değildi, burada da ofsayt yok.

    ama beni asıl ilgilendiren husus, oradaki pozisyonda hakemin kararını haklı bulmak için kırk takla atanlar bakalım bu pozisyonda yorum yapacaklar mı, merakla bekliyorum.

    edit: fenerbahçe maçındaki ofsayt kararı kesinlikle yanlış zira savunma oyuncusunun pozisyonu engelleme şansı zaten yoktu, top oldukça uzağında kalmıştı.
    bu pozisyonda ise sasha boey yine topa vuramazdı belki ama rakibiyle temas ederek o kadar rahat ve net bir kafa vuruşu yapmasına izin vermezdi. dolayısıyla pozisyon ofsayt olmalı denilebilir.
    yine de futbol oynamış birisi olarak hakemler her iki yorumu da gole yönelik yapsalardı (hele fenerbahçe maçındakinde) daha doğru olurdu diyorum.

    işin kötüsü her iki yorumu ve müdahaleyi yapan/yapmayan var hakemi koray gencerler olması. bu yönüyle tam bir skandal fena bir rezalet.

    var kaydını merakla bekliyoruz her iki pozisyon için de.
  • güzel yakalamışlar. ben maça ara ara baktığım için görmemiştim bunu. verilen görüntüye göre söylüyorum bence de ofsayt. var bunu nasıl atlamış şaşırdım açıkçası.
  • ben bunu farkedemedim. zaten hep merak ettim nuri neden bu caponu ileride ofsaytta tutuyor diye megersem engelleme yapması içinmiş. lan zaten kafa vuracak tek adam var ona da destek oluyormus bu capon. caponun engellenmesinin kaçırılması olmadı. bu maçı kazandık diye muhtemelen unutulup gidecek.

    ayrıca fenerliler için not. aktif ofsyattaki adam işte böyle engelleme yapar. sizin maçtaki gibi uydurma engelleme olmaz.
  • fenerbahçeliyim, maçı izlemedim ama pozisyona bakınca, evet ofsayt. yalnız gsnin yendiği yenildiği her maçta mağduriyet kovalaması gerçekten mide bulandırıcı. aynısını fbli biri de yapsa aynı şeyleri derim.
  • o gün söyledim antalyaspor-fenerbahçe maçındaki pozisyon temiz bu gol aynı şekilde temiz. o gün pozisyonu deli gibi savunanlar bakalım buna ne diyecek.
  • pasif alandaki antalyalı, golü atan antalyalı'yı marke etmeye çalışan gsli oyuncunun önüne çıkıyor, onu engelliyor ve müdahale etmesine engel oluyor!

    geçen fb'de böyle gol yemişti ve iptal edildi. hatta fb, trt'nin ve nihat'ın kendilerini savunmasının videosunu paylaştı.

    başta trt ve nihat olmak üzere sus pus burada. neden?
  • fenerbahçe’li arkadaşları kural kitabı ile başlığa bekliyoruz

    edit: (bkz: #147968709) üstteki yazar arkadaşımıza teşekkürler…
hesabın var mı? giriş yap