70 entry daha
  • ben şimdi, üzerinize afiyet, muhteşem bi denyoyum yol bulma konusunda. kaybolduğumu asla kabullenmediğim gibi, hedefe 100m kala, artık çıplak gözle görecek kadar yaklaşmışken bile bi yannış sapağa girerek 15km dolandığımı ya da aslında gitmediğim bi istikametin trafiğinde 1,5 saat kaybettiğimi bilirim. otoparkta araç kaybetmekte, 15 kere gittiğim yeri bulamamakta üstüme yok. ayrıca elektronik hastalığı da var, el aleti takıntısı da var. süpermarketin black& decker standına mal mal bakan bi yaşam formuyum, iphone 3g ile samsung i900 omnia'nın dokunmaktik ekran teknolojilerinin alt yapısındaki farkı anlatabilirim isterseniz. istemezsiniz tabi de, anlatabilirim yani. böle yolda asfalt kazan bi hidrolik matkap falan görünce, bi sigara yakıp geçiyorum karşısına, alyan takımı görünce aklım oynuyor, krom kaplı boru anahtarları yalama arzusu uyandırıyor.

    bu iki saçmalığım, gps'te birleşti ve birbirlerini elimine etti. artık hem daha kullanıcı dostu bi elektronik manyağıyım ve hem de kaybolmuyorum.

    medeniyetin ölçüsü teknoloji değildir derler bi de. ben resmen teknoloji ile adam oldum be. yani, en azından daha kabul edilebilir oldum.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap