25 entry daha
  • türkiye'de vizyona girmeyecek olan film. izlemek için dvdrip'inin çıkmasını beklicez mecburen.

    edit: gelen mesajlar sonucu fikrimi değiştirip screener dvd versiyonunu indirdim pişman değilim. görüntü gayet güzeldi hatta for your consideration bile çıkmadı.

    filme gelicek olursam; öncelikle sunshine rezaletinden sonra böyle bir film yaptığı için danny boyle'u tebrik ediyorum. add'den muzdarip olduğum için normalde bir filmi izlerken 50 kere durdurur filmde gözüme çarpan ayrıntıları araştırır oyuncularla ilgili bilgilere bakar sonra da izlemeye devam ederim lakin bu filmde öyle olmadı hiç durdurmadan 2 saat boyunca aralıksız izledim. bunun anlamı bu film gerçekten iyi olmuş kardeşim!! film belki 2 saat sürdü ama beni o kadar içine çekmiş ki 1 yıldır falan hindistanda yaşıyomuşum gibi hissediyorum kendimi. kurgu, sinematografi ve müzikler gerçekten çok iyidi. zaten film 66 nci altin kure odullerinde en iyi yönetmen, en iyi drama filmi, en iyi müzik ve en iyi senaryo dallarında aday gösterildi. muhtelemen oscara'da aday olacaktır. bir filmin amerika dışında geçip de bu kadar dalda aday olması sinema adına büyük bir başarıdır bence, devamını bekliyoruz. daha evvel de dediğim gibi film türkiye'de vizyona girmeyecek maalesef o yüzden mutlaka bir yerlerden edinip izlemenizi tavsiye ederim. 8/10 creditsi kesin izleyin.

    --- spoiler ---

    filmi yabancı bir yönetmen çektiğinden hindistan'da geçmesine rağmen bollywoodtarzından eser yoktu. işte bu yüzden danny boyle credits kısmına hintlilerin o topluca yaptığı ünlü danslardan koyarak bollywood'a süper bir selam çakmıştır, gerçekten takdir ettim.

    --- spoiler ---
501 entry daha
hesabın var mı? giriş yap