32 entry daha
  • son derece ketum, ciddi bir aile ortamında yetiştim. öyle ki, ne sülalede, ne aile çevresinde hiçbir sululuğa taşkınlığa, boş konuşmaya, ne bileyim futbol muhabbetine felan şahit olmadım. sağımda solumda profesörler hukukçular felan hep ciddi ses tonlarıyla, zar zor anladığım ciddi meseleleri tartışıyorlardı.
    konuyla ne alakası var şimdi bunun? bağlıyorum.

    olayın etnik ayrımcılık iğrençliği boyutunun yanında, benim çok daha fazla dikkatimi çeken bir şey var.
    bir takım ciddi görünüşlü, ciddi ifadeli ergin bireyler -ki çoğunun ev bark sahibi yaşını başını almış insanlar oldukları belli- ellerine sike sürülmeyecek akılla yazılmış bir takım pankartlar almış, (resimlere bakmamış olanlar için: "bu kapıdan yahudiler ve ermeniler giremez" ve "köpeklere giriş serbesttir" şeklinde iki farklı pankartları var. köpeklere giriş serbesttir! ahahhuaşhuah) gayet mantıklı bir eylem yaptıklarını düşünerek poz vermişler. ve bu bana müthiş ama müthiş ötesi komik geliyor. ne kadar uğraşsam da işin ırkçılık yönüne odaklanamıyorum. olayı vahim olarak nitelendiremiyorum. muhtemelen ketum bir ortamda yetişmiş olmamdan dolayı bu ciddi duruşlu amcalar bana profesyonel komedyenlermiş gibi geliyor. çok absürt bişeylerin ciddi ifadelerle yapıldığı bi mizah türü var ya, o işte! (bkz: deadpan humor)
    altıma sıçasım geliyor gülerken.

    edit: ahahahaha köpeği unutmuşum. bi de köpek almışlar ellerine! "bak: köpek girebiliyo".. levent kırca'dan beri böylesi görülmedi. o da belediye başkan adayı oldu lafı gelmişken.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap