40 entry daha
  • insana çok zararlı faaliyet, tanım

    hem çok yemek, hem de "spor", ama her türlü "spor" insanlara zararlıdır, çok zararlıdır.

    instagram tiktok tv dizilerindeki hanzolar olmasaydı, "spor yapmak" diye konuşan kimse de olmazdı.

    her türlü spor insana zararlıdır

    egzersizlerden bazıları faydalıdır.

    aerobik egzersizler, kardiyo ve sadece esneklik-denge-power building amaçlı calisthenics, free weights faydalı olabilir. ancak bunun için önce tıp doktoru muayene ve testleri, sonra da egzersiz fizyolojisi ve antrenman bilgisi-uygulaması-tecrübesi olan uzman antrenör danışmanlığı-kılavuzluğu-denetimi şarttır.

    kilo düşmek, bilhassa kas yapmak için uygulanan bütün antrenmanlar insana zararlıdır.

    sabah erken saatte yapılan antrenmanların tamamı çok zararlıdır ve insanın en değerli kası olan kalp kasına hasar verir. en kötü neticeleri olan antrenman aç karnına, hele ki 8-10 saat gece geçirdikten sonra aç acına yapılan antrenmandır. mutlaka yasaklanması lazım. kilo düştüklerini filan zannedenler sadece kalp kaslarını feda ediyorlar. ne için?

    masa başında çalışmalar dahil, işten önce ve işten sonra yapılan her türlü antrenman çok zararlıdır.

    arkadaşlar, özel ihtiyaçları olmayan, özel fizyolojik şartları olmayan insanların antrenman yapması çok zararlıdır. antrenman yapmayın. gayet net.

    kendimi çok iyi hissediyorum yea, sixpack, yok efendim, bak bak ne biçim giant ravioli gibi karın kası var bilmem ne diye konuşanlara inanmayın. ne yaptığını bilmeyen insanlar. bunların sırtından para kazanan bir kesim bu insanların sıhhatini perişan ediyor.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap