aynı isimde "aile" başlığı da var
609 entry daha
  • her bölümünü 2 kez izlediğim dizidir. bu nasıl bir hayatsızlıktır kendi adıma, orası ayrı. ama hakkaniyetli yorum yazmak istedim, o yüzden oturdum izledim diyelim.

    öncelikle senaryo cidden çok vasat, sanki çocukluğundan beri aslan karakteri gibi olmak isteyen; kaba saba, güya güçlü, vurdulu kırdılı, zengin, yakışıklı ama özünde hassas, yaralı hani hepimizin bildiği çok klişe “o erkek” olmak isteyen senaristin kaleminden çıkıyor gibi duruyor senaryo. bu nasıl niteliksiz bir hikaye cidden. bu oyuncu ekibini koy televizyona, sabaha kadar hava durumu sunsunlar, yine izlenir bir süre. o yüzden reytinglere çok güvenmemek lazım. senaryo ekibinin destek alması şart. gidişat hiç iyi değil.

    nejat işler, hep aynı adam, her yerde aynı adam. sevemedim gitti oyunculuğunu.

    kıvanç tatlıtuğ, serenay sarıkaya oyunculuk fena değil, aralarındaki uyum “bence” gayet iyi ama bu ilişki böyle mi işlenir ya, sene kaç olmuş, tamam abi en marjinal sizsiniz, en dolu dizgin aşk sizin, böyle yüzeysel ilişki mi işlenir, yine senaryoya geliyor yani konu. bağır, çağır, vur, kır, cam pencere indir, “vaayy be müthiş tutkulu ilişki.” yine senaristin sığ ve klişe ilişki vizyonuna göz kırpıyoruz tam bu noktada. bunlar geçmiyor artık seyirciye, üzgünüm.

    aslan’ı ayrıca durmadan yolun ortasında durdurup, başkalarının, hiç tanımadığı insanların hakkını gasp eden bir ayı olarak resmetmek de çok saçma. taksiyi dakikalarca bekletiyor, sonra gidip bir de taksinin kornasını söküyor. ahahaha. tamam abi en sayko sensin. hiç inandırıcı ve gerçekçi durmuyor bu tavırlar. çok kopuk. senaristin gerçek hayatta yapmak isteyip yapamadığı vurdulu kırdılı fantezilerini tatmin etme çabası gibi.

    dizide ciddi bir ses sorunu var ayrıca, bazı konuşmalar asla anlaşılmıyor. sahne geçişleri kötü. ya gerçekten çok fena bir olmamışlık var bu dizide, yazdıkça farkına varıyorum. aslan’ın mekanında her saniye şişeler havalarda uçuşuyor, durmadan bir kavga kıyamet. öf yani. evin içinde pompalı tüfekle ateş açan bir anne bile var. ahahah. cidden ne izletiyorlar bize, bu karakterler böyle gerçeklikten kopuk mu anlatılır seyirciye?

    şu an için diziyi götüren tek şey oyuncu kadrosu olabilir. gerçekten yıldızlar geçidi. ama dediğim gibi bu kadro sabaha kadar hava durumu sunsa yine izlenir belli bir süre.
1152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap