1376 entry daha
  • bu herife birde vatansever diyorlar.... bu herif azılı bir türk düşmanı ahlaksız bir arapçıdır. türklükle en ufak alakası bile yoktur... bu herife inanan asla türk değildir hiç olmamıştır olamada... yozgat gibi sırf yobaz katil ve faşist yetiştiren ilin iftiharıdır ama oradan bile vekil olamamıştır.

    aslında bu ve benzeri düşüncelerden anladığım şu; bu ülkede 3 ayrı halk var, 1.kürtler, bunu hepimiz biliyoruz. bu halkın vatandaşlık hakkına sahip olması milyonları rahatsız ediyor ama gerçekler acıdır, rahatsız olmaya devam edecekler. 2.laikler; bu halktan soldan yada sağdan farketmez atatürkün kurduğu cumhuriyeti devam ettirmek isteyenlerden oluşuyor ve her inanç, düşünceye saygılı insanlardan oluşuyor, kendilerini türk addediyorlar. 3.olarak yobazlar; bu kesim diğer iki kesimi insan olarak dahi görmüyor ve ülkeyi kendi istedikleri gibi şeriatçı aşağılık bir yönetimde olmasını istiyorlar, bu kesim hala 1500 yıl çöl bedevisi kıvamında yaşayınca nirvanaya ulaşacaklarını zanneden radikal sünni islamın temsilcileri oluyor, bunlar kimseye yaşam hakkı tanımak istemedikleri gibi kendileri gibi düşünmeyen ve inanmayan herkesi vatan haini olarak görüyorlar. türkiye cumhuriyeti falanda umurlarında değil, mümkün olan en kısa sürede yıkmak istiyorlar. bunların ortak özelliği asimile olmuş araplaşmış türk kökenli olmaları ama türk kökenli olmaktan bile hicap duyuyorlar bu yüzden araplara yakınlık duyuyorlar. bunlar ülkenin en kalabalık kesimi ancak düşünme yetileri yok mesela yakınlık duydukları arapların tamamının sünni müslüman olmadığının dahi farkında değiller, ciddi sayıda arabın hristiyan, yahudi vs. dinine inandığına inanamıyorlar. fena halde kutsal gördükleri mekkenin islam dışı sayılan vahabi işgali altında olduğunu görmezden geliyorlar. bunların torunları gelecekte vahabi olacaktır ve islam dışı sayılacaklardır.

    hahhh işte bu son kesimin temsilcilerinden biride yavuz beydir yani potansiyel vahabidir, türk değildir, vatansever zaten hiç olmamıştır, milletim dediğide vahabilerdir.
701 entry daha
hesabın var mı? giriş yap